Möten med lokalbefolkningen och därigenom främmande kulturer skapar oförglömliga upplevelser under din resa i Kambodja. Att ta del av landets spännande historia är en viktig del för att bättre förstå det land som du reser i. För dig som vill uppleva Kambodjas spännande kultur och historia har vi valt ut några resor med extra stort fokus på just detta. Se våra övriga kultur- och historieresor runtom i världen.

Visa 4 upplevelser

Från djungeln i Kambodja till Thailands stränder

Res bortom allfartsvägarna i Kambodja. Upplev Phnom Penhs spännande historia och orörda områden, och få en inblick i det lokala livet vid Kardemummabergen där du bor i fina tält på floden. Avsluta resan med en härlig badsemester på ön Koh Kood i Thailand samt ett par dagar i pulserande Bangkok.
Läs mer
15 dagar
ÅRET RUNT
från 49 450:-

På äventyr i Kambodja

Vill du upptäcka världen i de avlägsna hörnen av Kambodja? Förbered dig på ett äventyr där upplevelser som är få människor förunnat väntar dig! Åk tuktuk runt på landsbygden, bo i homestays och övernatta i hängmattor i djungeln, samtidigt som du vaggas till sömn av djungelns alla ljud. Resan avslutas på härliga Koh Rong Samloens stränder.
Läs mer
18 dagar
HELA ÅRET
från 38 950:-

Kambodjas historia och vackra stränder

Utforska Angkor Wat-området på cykel och upplev en solnedgång över det imponerande monumentet. På den här resan får du en unik inblick i det lokala livet när du spenderar en natt hemma hos lokalbefolkningen i Kambodja, och du får dessutom uppleva charmerande Battambang innan du besöker landets huvudstad Phnom Penh. Resan avslutas på paradisstränderna på Koh Rong.
Läs mer
16 dagar
HELA ÅRET
från 44 950:-
Bangkok, Angkor Wat och vackra Koh Yao

Åk till Bangkok, Angkor Wat, Phuket och Koh Yao

Upplev kontrasten mellan storstadspulsen i Bangkok och lugnet vid de unika templen runt Angkor Wat. Cykla runt i de lantliga miljöerna runt Siem Reap innan du flyger söderut till vackra Koh Yao och Phuket.
Läs mer
16 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 27 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Jenna Gärdh

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: