Res till Kroatien som backpacker och bestäm själv hur mycket du vill planera och boka i förväg. Kanske vill du bara boka flyg och de första nätternas boende hemifrån. Eller så vill du krydda resan med spännande utflykter i Kroatien tillsammans med andra backpackers. Vi hjälper till med allt från vandringar till storstadsbesök och dykutflykter. Backpacking är den resform där du kommer längst för pengarna och verkligen får uppleva befolkningen och landet du besöker på riktigt. Se våra övriga backpackerresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Backpacking i Kroatien

Följ med på ett äventyr till en av Europas hetaste och mest prisvärda destinationer - Kroatien! Detta reseförslag kombinerar öluff med Interrail och är den perfekta rutten för backpackers som vill både uppleva Kroatiens vackra öar och samtidigt njuta av friheten att resa med tåg från södra till norra Kroatien.
Läs mer
17 dagar
MAJ - OKTOBER
från 12 450:-

Backpackerresa i camper van från Slovenien till Kroatien

Njut av friheten i din egen takt i en husbil genom fantastiska Slovenien och Kroatien. Detta 12 dagar långa reseförslag är för dig som vill resa på en begränsad budget och samtidigt njuta av friheten att ha ditt "hem" med dig när du utforskar den vackra naturen, de charmiga städerna och vackra stränderna.
Läs mer
12 dagar
MAJ - OKTOBER
från 15 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Anna Šimic

Travel Consultant

info|wt.se

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: