Barn är inget hinder för att resa i Maldiverna – snarare tvärtom. Barn är nyfikna och omedelbara och möter världen helt utan fördomar och förutfattade meningar. Barn öppnar dörrar och är den bästa biljetten in i en främmande kultur. När ni reser med hela familjen skapar ni ovärderliga och gemensamma minnen – både stora och små.

Vi anser att många av våra resor i Maldiverna är perfekta för barnfamiljen, och vi har därför samlat dem för er här. Vi har valt ut några resor med både aktiva upplevelser och avkopplande strandhäng som passar speciellt bra för familjer med barn i alla åldrar. Se våra övriga familjeresor runtom i världen.

Visa 5 upplevelser

Maldiverna i egen villa

Maldiverna i egen villa

Samla familj och vänner och åk till Maldivernas paradisstränder. Njut av sol, bad, strand och Maldivernas kristallklara vatten. Bo i eget hus med trädgård och plats för upp till 10 personer.
Läs mer
10 dagar
DECEMBER - APRIL
från 23 450:-
från 18 450:-
Lyxresa Maldiverna

Maldiverna Deluxe

Längtar du efter lyx, all inclusive och välbefinnande i egen strandvilla med pool kommer du att älska den här resan. Du bor på ön Kanifushi i Lhaviyani-atollen vid kritvita stränder och kristallklart vatten
Läs mer
11 dagar
DECEMBER - APRIL
från 72 950:-
Tropiskt äventyr

Tropiskt äventyr för hela familjen

Avkoppling på en vacker resort på exotiska Maldiverna, vita sandstränder med vajande palmer och inte minst - upplevelser över och under vattenytan. En resort med plats för hela familjen.
Läs mer
12 dagar
DECEMBER - APRIL
från 46 950:-
från 12 450:-
Maldiverna till budgetpris

Maldiverna med lokal charm

Plånboksvänligt drömäventyr. Bo på mysiga lokala öar och upplev ett annorlunda Maldiverna. Stränderna är lika vita, vattnet lika blått med priserna helt annorlunda!
Läs mer
10 dagar
DECEMBER - APRIL
från 21 450:-
Solsemester Maldiverna

Solsemester på Maldiverna

Skön solsemester på Maldiverna med boende på Reethi Faru Resort med fantastisk utsikt över havet som skiftar i alla blå nyanser, bländande vita sandstränder - ett riktigt paradis både ovan och under vattenytan!
Läs mer
9 dagar
DECEMBER - APRIL
från 32 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: