Möten med lokalbefolkningen och därigenom främmande kulturer skapar oförglömliga upplevelser under din resa i Myanmar. Att ta del av landets spännande historia är en viktig del för att bättre förstå det land som du reser i. För dig som vill uppleva Myanmars spännande kultur och historia har vi valt ut några resor med extra stort fokus på just detta. Se våra övriga kultur- och historieresor runtom i världen.

Visa 5 upplevelser

Myanmar Shanstaten

Äventyr i Shanstaten

Detta är resan för dig som vill komma bort från de mest besökta områdena och uppleva kontrasterna i Myanmar – från de livliga städerna Yangon och Mandalay till de lugna minoritetsbyarna i den vackra och bergiga Shan-staten.
Läs mer
12 dagar
JANUARI - APRIL
från 19 950:-
Myanmar Burna genvägen från Bangkok

Genvägen från Bangkok till Burma

Du korsar en liten flod som utgör del av gränsen mellan Thailand och Myanmar - Burma och som tills nyligen varit stängd för vanliga besökare – och det faktum att få andra har gjort samma resa är något som tilltalar din inre äventyrare!
Läs mer
12 dagar
JANUARI - APRIL
från 17 950:-
Klassiska Burma

Klassiska Myanmar med flodkryssning

Upplev det koloniala arvet, den levande kulturen, den vackra naturen och det gästvänliga folket under denna resa som tar in de klassiska sevärdheterna i Myanmar - Burma samt en ikonisk kryssning längs den viktiga Irrawaddyfloden – detta är Myanmar i ett nötskal!
Läs mer
11 dagar
JANUARI - APRIL
från 39 950:-
Myanmar Burmas höjdpunkter

Myanmars höjdpunkter

Upplev den fantastiska naturen och de vackra kulturella sevärdheterna som Burma Myanmar erbjuder. Du flyger mellan landets höjdpunkter och kan på så sätt se många av de vackraste och mest spännande platserna. Avsluta med sköna dagar vid kusten och njut av sol, sand och strand.
Läs mer
14 dagar
JANUARI - APRIL
från 25 950:-
Myanmar på egen hand

Res på egen hand i Myanmar - Burma

Res runt och utforska Myanmar på egen hand. Landet är en guldgruva som bara väntar på att upptäckas – här finns stora naturupplevelser, vackra kulturella sevärdheter och en gästvänlig befolkning.
Läs mer
JANUARI - APRIL
från 9 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: