Att uppleva ett lands unika djurliv och växtlighet är för många en spännande och minnesvärd del av resan. Upplev Perus fängslande djur och natur under ditt besök i landet. Vi erbjuder möjligheter att uppleva naturen till fots, i båt eller med bil – på egen hand eller tillsammans med en erfaren lokalguide som kan visa upp landets alla naturliga hemligheter för dig. Dessutom hjälper vi gärna till att boka boenden mitt inne i naturen för att verkligen uppleva djurlivet från första parkett. Se våra övriga förslag på resor bland djur och natur runtom i världen.

Visa 5 upplevelser

Följ med Winberg Travel och upplev det bästa av Sydamerika

Det bästa av Sydamerika

Upplev det bästa av Sydamerika på denna unika resa. Kom nära Galapagos fantastiska djurliv, se Machu Picchus inkaruiner, känn krafter i mäktiga Iguassufallen och njut av samba på Rio de Janeiros stränder.
Läs mer
17 dagar
ÅRET OM
från 71 950:-
Oplev landleguaner og alle de andre facinerede dyr på Galapagos

På äventyr till Machu Picchu, Galapagos och Cotopaxi

Följ med på denna drömresa till det bästa i Peru och Ecuador: Se soluppgången vid Maccu Picchu, lär dig mer om inkafolkets historia och kultur i Sacred Valley, upplev det unika djurlivet på Galapagos - avsluta resan med ett stopp vid foten av den enorma Cotopaxi-vulkanen.
Läs mer
17 dagar
ÅRET OM
från 63 950:-
Tag med Jysk Rejsebureau på rundrejse i Peru, Bolivia & Chile

Rundresa i Peru, Bolivia & Chile

Drömmer du om att vandra i Anderna, se soluppgången vid Machu Picchu, uppleva fantastiska Titicacasjön, utforska häxmarknader i La Paz, åka på fyrhjulsäventyr genom saltöknen eller smaka dig igenom Chiles fantastiska vingårdar? Då är denna äventyrsresa något för dig.
Läs mer
21 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 46 450:-
Jaguaren minder om leoparden, men er større og kraftigere. Den er kendt for den gule pels med sorte pletter. Det store kattedyr kan blive mellem 1-1,80 meter lang, 70 cm høj og veje op til 150 kg

Det ultimata vandrings- och Amazonasäventyret i Peru

Följ med på äventyr till de okända inkaruinerna i Choquequirao, vandra längs uråldriga inkastigar genom Anderna till Machu Picchu och bege dig djupt in i den orörda delen av Amazonas i Manu National Park.
Läs mer
23 dagar
MAJ - NOVEMBER
från 56 950:-
Overalt i Peru oplever du lokale i deres farverige klæder som kendetegner denne del af Sydamerika

Det bästa av Peru

Upplev den spektakulära Amazonas-regnskogen, den storslagna inkaruinen Machu Picchu, de små lokala marknaderna och trevliga byarna i Sacred Valley, den sägenomspunna Titicacasjön, de eleganta kondorerna i Colca Canyon och de mystiska Nazca-linjerna.
Läs mer
18 dagar
MAJ - NOVEMBER
från 43 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: