Att vandra och trekka i Portugal är en garanterat minnesvärd upplevelse. Alla vandringar som vi erbjuder är utvalda med stor respekt för naturen och lokalbefolkningen och vårt mål är att erbjuda storslagna och annorlunda upplevelser under din resa i Portugal. De vandringar och trekkingturer vi har valt ut i Spanien har vi egen erfarenhet av att ha vandrat tidigare. Vi har även graderat alla vandringar för att du enkelt ska kunna se svårighetsgraden på just din vandring. Vi hjälper gärna till att boka en erfaren lokalguide som följer med dig på vandringen. Se våra övriga vandringsresor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Caminovandring på den portugisiska kustvägen

Utforska den betagande, portugisiska kusten och de små, mysiga kuststäderna på denna vandring från Portugals charmiga hamnstad Porto till den historiska staden Baiona i Spanien. En pilgrimsvandring där du kan njuta av den nordportugisiska och nordspanska kulturen och samtidigt få en paus från den hektiska vardagen, där det finns tid för reflektion, möte med andra pilgrimsresenärer och att vara ett med naturen.
Läs mer
9 dagar
MAJ - OKTOBER
från 13 450:-
Vandring Fisherman´s Trail

Vandring utmed Fisherman´s Trail

Upplev den storslagna naturen utmed Rota Vicentina och Portugals sydvästra Atlantkust. Du vandrar i de lokala fiskarnas fotspår på stigar som leder till havet. Du passera sandstränder, branta klippor, blomsterprakt och övernattar sedan i små fiskebyar utmed vandringsleden Fisherman´s Trail.
Läs mer
11 dagar
SEPTEMBER - JUNI
från 19 450:-
Upplevelser & äventyr på Madeira

Upplevelser & äventyr på Madeira

Atlantens pärla, Madeira lockar med en storslagen natur kryddad med portugisisk gästfrihet och charm. Vandra längs Madeiras många bevattningskanaler - levador, kör längs det steniga kustlandskapet, stå på bergstoppen på öns högsta punkt, sväva över huvudstaden Funchal med bergbana och utforska den botaniska trädgården.
Läs mer
8 dagar
APRIL - OKTOBER
från 24 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Anna Šimic

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: