Möten med lokalbefolkningen och därigenom främmande kulturer skapar oförglömliga upplevelser under din resa i Spanien. Att ta del av landets spännande historia är en viktig del för att bättre förstå det land som du reser i. För dig som vill uppleva Spaniens spännande kultur och historia har vi valt ut några resor med extra stort fokus på just detta. Se våra kultur- och historieresor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Caminovandring på den portugisiska kustvägen

Utforska den betagande, portugisiska kusten och de små, mysiga kuststäderna på denna vandring från Portugals charmiga hamnstad Porto till den historiska staden Baiona i Spanien. En pilgrimsvandring där du kan njuta av den nordportugisiska och nordspanska kulturen och samtidigt få en paus från den hektiska vardagen, där det finns tid för reflektion, möte med andra pilgrimsresenärer och att vara ett med naturen.
Läs mer
9 dagar
MAJ - OKTOBER
från 13 450:-

På bilresa genom Spanien och Portugal

Upplev det äkta Spanien och charmiga Portugal på denna roadtrip på egen hand – som bjuder på nya och gamla huvudstäder, autentiska regioner, historiska städer och dramatiska landskap späckade med vinrankor. Se fram emot gyllene städer, portvin och brusande floder.
Läs mer
14 dagar
APRIL - OKTOBER
från 25 450:-
Med buss genom Spanien

Med tåg genom Spanien

Få en annorlunda reseupplevelse när du reser med tåg runt i norra Spanien. Du reser till Spaniens två största städer Madrid och Barcelona, den kända vin- och tapasstaden Logroño, surf och kulturstaden San Sebastián i Baskien för att sedan avsluta resan med avslappning, sightseeing och äventyr på soliga Mallorca.
Läs mer
15 dagar
APRIL - OKTOBER
från 10 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: