Vi kallar våra sol- och badsemestrar i Spanien för avkopplande äventyr. Vi kryddar nämligen gärna våra sol- och badresor med äventyr för att göra resan extra minnesvärd. På våra sol- och badresor i Spanien har vi valt ut unika stränder, hotell för alla smaker och destinationer där du kan uppleva både lokal kultur och vacker natur. Vi garanterar också en behaglig avkoppling där du kan släppa vardagen för en stund, smälta resans alla intryck och ladda upp inför nya äventyr. Se våra övriga förslag på sol- och badsemestrar runtom i världen.

Visa 4 upplevelser

Surfing på Fuerteventura

Letar du efter en resa där du kan surfa, träffa nya vänner och njuta av solens värme? Då hälsar vår surfresa till Fuerteventura dig varmt välkommen!
Läs mer
8 dagar
ÅRET RUNT
från 10 450:-

Kanarieöarna med segelbåt

Vågskvalp, frisk havsluft, öppna vidder och en värld som ligger för dina fötter. Följ med på ett seglaräventyr som tar dig till tre av öarna i den kanariska ögruppen, när du ska upptäcka Teneriffa, La Gomera och La Palma både på land och till sjöss. Ät middagarna under stjärnorna till ljudet av vågorna och håll utkik efter delfiner på horisonten.
Läs mer
9 dagar
APRIL - OKTOBER
från 16 450:-

Avslappnad och bekväm bilsemester med familjen i Andalusien

Är ni lockade av en kör själv-semester, där friheten med egen bil kombineras med övernattningar på bekväma hotell och utvalda utflykter? Då är den här familjeresan något för er! Upplev fantastiska vyer i enastående natur, fördjupa er i historia och kultur och njut av underbara, spanska stränder. Andalusien erbjuder allt detta och mycket mer.
Läs mer
14 dagar
APRIL - OKTOBER
från 17 950:-
från 13 450:-

Tregenerationsresa – egen villa i Spanien

Ta med hela familjen till Spanien och bo i egen villa med pool och hyrbilar. Spanien och Costa Blanca bjuder på strand, avkoppling, familjetid och upplevelser för alla åldrar. Se fram emot ett oförglömligt familjeäventyr.
Läs mer
7 dagar
APRIL - OKTOBER
från 7 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: