Möten med lokalbefolkningen och därigenom främmande kulturer skapar oförglömliga upplevelser under din resa i Sydkorea. Att ta del av landets spännande historia är en viktig del för att bättre förstå det land som du reser i. För dig som vill uppleva Sydkoreas spännande kultur och historia har vi valt ut några resor med extra stort fokus på just detta. Se våra övriga kultur- och historieresor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Familjeresa i Sydkorea

Ta med hela familjen på äventyr i Sydkorea. I Seoul väntar en stadsrundtur, matlagningskurs, K-pop dansundervisning och vandring i Bukhansan nationalpark. I Gyeongju kan ni hyra cyklar och uppleva de många vackra templen. Härefter väntar storstaden Busan och vulkanön Jeju Island på er.
Läs mer
16 dagar
APR, MAJ, SEP & OKT
från 33 450:-
från 31 450:-

Det bästa av Sydkorea

Upplev det bästa av Sydkorea – Seoul, Sokcho, Seoraksan National Park, Hahoe Village, Gyeongju, Busan med avslutning på Jeju. Under resan övernattar du på Hanok som är Sydkoreas traditionella trähus, minbak – ett slags lokalt B&B – samt mysiga gästhus.
Läs mer
18 dagar
APR, MAJ, SEP & OKT
från 35 950:-
Äventyr Sydkorea & Japan

På äventyr i Sydkorea & Japan

Denna rundresa kombinerar det bästa av Sydkorea och Japan. Upplev moderna städer, uråldriga traditioner, fantastiska landskap och vackra tempel.
Läs mer
19 dagar
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
från 38 950:-
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: