Florida är den perfekta destinationen både för livsnjutare och barnfamiljer. Här finns det något för alla; massor med nöjesparker, härliga stränder, vilda djur, nöjesparker och storstadsliv. Här ligger Fort Myers där man kan njuta av de vackra stränderna och det turkosa vattnet. Everglades nationalpark man bäst utforskar med en klassisk träskbåt med håret fladdrande för vinden. I det tropiska öparadiset Key West, där något alltid är på gång och här kan man besöka Ernest Hemingways hus eller njuta av de vackra stränderna. Och självklart skall man inte missa Miami med sin läckra atmosfär, art déco-byggnader, långa, vita stränder och fantastiska restauranger.

Visa 4 upplevelser

USA:s östkust - från New York till Miami

USA:s östkust - från New York till Miami

Kontrasterna är många på denna road trip längs USA:s östkust, från coolaste världsmetropolen New York till Floridas stränder och art decokvarteren på South Beach i Miami.
Läs mer
19 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 34 450:-
från 11 450:-
Familjeäventyr i Florida

Familjeäventyr i Florida

Åk med hela familjen på en oförglömlig resa till Floridas många nöjesparker, stämningsfulla städer, nationalparker och stränder. För att göra resan så bekväm och flexibel som möjligt har nien hyrbil under hela din vistelse och vi har förbokat allt boende för er.
Läs mer
10 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 17 950:-
från 7 450:-
Det bästa av Florida

Det bästa av Florida

Upplev det bästa av Florida! Gör en road trip från Orlando vidare till Fort Myers, Everglades Key West och avsluta bland Miamis Art Deco-kvarter. Djurliv, storstad, vackra stränder och kul nöjesparker!
Läs mer
14 dagar
OKTOBER - APRIL
från 23 950:-
från 8 450:-
Tre generationer på resa i Florida

Tre generationer på resa i Florida

Åk med hela familjen för att besöka Floridas vackra stränder och fantastiska nöjesparker. Ni har två bilar, så att ni enkelt kan ge er ut på utflykter. I Orlando bor ni i egen poolvilla med 5 sovrum och i Fort Myers bor ni i två 3-rumslägenheter vid vattnet.
Läs mer
14 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 16 450:-
från 15 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: