Kalifornien är en värld av äventyr och en av de bästa platserna för både kultur-, natur- och hälsofantaster såväl som familjer med barn i alla åldrar. Här finns både Universal Studios och Disneyland och många, långa stränder utmed Stillahavskusten. Här kan man spana efter valar och delfiner under en båtutflykt från Monterey. Ikoniska storstäder som Los Angeles och San Francisco för att inte tala om Highway 1 som går mellan dem. Missa inte att resa inåt landet och se björnar och vattenfall i Yosemite Nationalpark, världens största träd i Sequoia Nationalpark och Napa Valley med sina fantastiska vingårdar.

Visa 6 upplevelser

Västra USA i husbil

Västra USA i husbil

Kör med egen husbil genom västra USA:s fantastiska nationalparker och storstäder. En natt i Los Angeles och sedan vidare på egen hand i egen husbil. Äventyret är ditt!
Läs mer
18 dagar
ÅRET OM
från 24 950:-
från 9 450:-
Backpacker roadtrip i husbil

Backpacker roadtrip i husbil

För denna 21 dagar långa resa hyr du en backpackerhusbil från San Francisco till Los Angeles och har tre övernattningar i vardera stad. Fokus ligger på frihet och äventyr runt om i västra USA.
Läs mer
21 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 17 950:-
Roadtrip med vänner - från New York till Los Angeles

Roadtrip från New York till L.A.

Har du någonsin drömt om att köra tvärs över den amerikanska kontinenten är detta något för dig! Vi bokar flyg, boende i New York och biluthyrning, samt expertråd om rutter,utflykter och äventyr.
Läs mer
25 dagar
ÅRET OM
från 19 950:-
Klassisk roadtrip i västra USA

Klassisk roadtrip i västra USA

Gör en roadtrip bland västra USA:s vackra nationalparker och läckra städer i Kalifornien, Utah och Nevada. Rutten tar dig till klassiska sevärdheter, men även till spännande och unika stopp på vägen. Upptäck Las Vegas, Yosemite, Highway 1, Los Angeles, Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion och Death Valley
Läs mer
16 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 29 450:-
från 10 450:-
Stora rundresan i USA

Stora rundresan i USA

En roadtrip i magnifika nationalparker, vinprovning i Napa Valley, öluff på Hawaii och storstadsupplevelser i New York är bara en del av vad denna unika och kontrastfyllda rundresa i USA bjuder på.
Läs mer
22 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 47 950:-
Familjeäventyr i västra USA

Familjeäventyr i västra USA

Hela familjen på äventyr i västra USA. Vi har anpassat rutten så att det ska finnas något för alla i familjen; storstäder, nationalparker, stränder, djurliv, shopping och mycket, mycket mer.
Läs mer
14 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 25 450:-
från 10 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: