Ta en tugga av The Big Apple och gör en storstadsresa du aldrig glömmer i en av världens mest berömda städer. Njut av utsikten från The Rock, flyg helikopter över Manhattans skyline, ät en gospelbrunch på Red Rooster i Harlem, ta en gratiskryssning med färjan till Staten Island, promenera över Brooklyn Bridge och besök hippaste området Williamsburg, njut av utsikten från High Line och avsluta med fika på Chelsea Market.

Visa 5 upplevelser

På egen hand i USA

På egen hand i USA

Res upp till 90 dagar i USA. Du kan njuta av stadslivet i New York, se imponerande Grand Canyon och utforska de många nationalparkerna.
Läs mer
Upp till 90 dagar
ÅRET OM
från 8 950:-
Roadtrip med vänner - från New York till Los Angeles

Roadtrip från New York till L.A.

Har du någonsin drömt om att köra tvärs över den amerikanska kontinenten är detta något för dig! Vi bokar flyg, boende i New York och biluthyrning, samt expertråd om rutter,utflykter och äventyr.
Läs mer
25 dagar
ÅRET OM
från 20 950:-
New York och Washington

New York och Washington

Vad sägs om cykelturer i USA:s coolaste storstäder, söndagsgospel i Harlem, helikoptertur över Manhattan och tågresa till Washington. Dessutom finns det också gott om tid att utforska på egen hand.
Läs mer
9 dagar
APRIL - OKTOBER
från 25 950:-
USA:s östkust - från New York till Miami

USA:s östkust - från New York till Miami

Kontrasterna är många på denna road trip längs USA:s östkust, från coolaste världsmetropolen New York till Floridas stränder och art decokvarteren på South Beach i Miami.
Läs mer
19 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 36 450:-
från 11 950:-
Stora rundresan i USA

Stora rundresan i USA

En roadtrip i magnifika nationalparker, vinprovning i Napa Valley, öluff på Hawaii och storstadsupplevelser i New York är bara en del av vad denna unika och kontrastfyllda rundresa i USA bjuder på.
Läs mer
22 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 50 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: