Möten med lokalbefolkningen och därigenom främmande kulturer skapar oförglömliga upplevelser under din resa i Vietnam. Att ta del av landets spännande historia är en viktig del för att bättre förstå det land som du reser i. För dig som vill uppleva Vietnams spännande kultur och historia har vi valt ut några resor med extra stort fokus på just detta. Se våra övriga kultur- och historieresor runtom i världen.

Visa 9 upplevelser

Upplevelseresa i Vietnam från norr till söder

Res genom fantastiska Vietnam från Hanoi i norr till Ho Chi Minh i söder. På resan får du uppleva de spektakulära kalkstensklipporna vid Ha Long Bay, en unik grottvandring i centrala Vietnam, snorkling utanför Hoi Ans härliga kust och det autentiska livet i Mekong-deltat.
Läs mer
17 dagar
från 29 950:-
från 24 950:-
Det okända Vietnam

Det orörda Vietnam

Resan tar dig till ett område norr om Halongbukten som fortfarande är orörd, de vackra naturområdena vid Mai Chau och Pu Luong samt Vietnams stränder på ön Con Dao som ännu inte är lika välbesökta som grannön Phu Quoc. Stopp i Hanoi och Ho Chi Minh City (Saigon) är naturligtvis också planerade!
Läs mer
19 dagar
APRIL - OKTOBER
från 34 450:-
Familjeresa Vietnam

Familjeresa till Vietnam

Spännande och kul familjeresa speciellt för dig som har lite äldre barn. Här reser du från Hanoi i norr till den vackra tropiska ön Phu Quoc i söder och på vägen får du uppleva det absolut bästa av Vietnam.
Läs mer
21 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 34 450:-
På äventyr i Vietnam

På äventyr i Vietnam

Längtar du efter att se Vietnams höjdpunkter såsväl som att få en inblick i den genuina vietnamesiska kulturen, långt ifrån alla andra turister.
Läs mer
21 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 37 950:-
Vandring och byar i Vietnam

Vandring, minoritetsfolk och Ha Long-bukten

Du får en unik inblick i den vietnamesiska kulturen när du vandrar förbi terrasserade risodlingar, vattenbufflar och traditionella minoritetsbyar i bergen. Njut av den vackra Ha Long-bukten och kalkstensformationer från en kajak och hjälp till att plöja ett risfält "the vietnamese way".
Läs mer
15 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 19 950:-
Kultur och välbefinnande i Vietnam

Kultur och välbefinnande i södra Vietnam

En resa för dig som vill uppleva det allra bästa på lite kortare tid. Spännande kultur i och omkring Ho Chi Min City (Saigon) och Mekong-deltat. Resan avslutas med ren avslappning och välbefinnande på den vackra ön Phu Quoc.
Läs mer
10 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 23 450:-
Vietnam med tåg

Vietnam - från norr till söder med tåg, motorcykel & buss

På den här resan upplever du det bästa av Vietnam och lite mer! Du reser runt från norr till syd med i huvudsak tåg, motorcykel och buss. Resan kombinerar vackra naturupplevelser och möten med många olika minoritetsfolk.
Läs mer
24 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 33 950:-
Klassiska Vietnam

Klassiska Vietnam från norr till söder

Njut av vår klassiska skräddarsydda rundresa från Hanoi i norr till Ho Chi Minh City i söder under vilken du uppleva det bästa av Vietnams absoluta höjdpunkter.
Läs mer
16 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 29 950:-
Mountainbike & minoriteter

Norra Vietnam - mountainbike & minoriteter

På två hjul runt i norra Vietnam. Du njuter av det vackra landskapet och cyklar till mysiga och charmiga byar där minoritetsbefolkningen lever på samma sätt som de gjort i många år. Resan avslutas med gott om tid på egen hand i läckra Hanoi.
Läs mer
10 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 18 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: