Att uppleva ett lands unika djurliv och växtlighet är för många en spännande och minnesvärd del av resan. Upplev Argentinas fängslande djur och natur under ditt besök i landet. Vi erbjuder möjligheter att uppleva naturen till fots, i båt eller med bil – på egen hand eller tillsammans med en erfaren lokalguide som kan visa upp landets alla naturliga hemligheter för dig. Dessutom hjälper vi gärna till att boka boenden mitt inne i naturen för att verkligen uppleva djurlivet från första parkett. Se våra övriga förslag på resor bland djur och natur runtom i världen.

Visa 6 upplevelser

Påskön, Chile och Argentina

Upptäck världens mest isolerade ö, Påskön, utforska Santiago på cykel, kör genom Anderna, smaka på Mendozas vingårdar och utforska charmiga Buenos Aires på detta äventyrliga reseförslag.
Läs mer
16 dagar
SEPTEMBER - MAJ
från 49 450:-
Följ med Winberg Travel och upplev det bästa av Sydamerika

Det bästa av Sydamerika

Upplev det bästa av Sydamerika på denna unika resa. Kom nära Galapagos fantastiska djurliv, se Machu Picchus inkaruiner, känn krafter i mäktiga Iguassufallen och njut av samba på Rio de Janeiros stränder.
Läs mer
17 dagar
ÅRET OM
från 71 950:-
Buenos Aires, Iguazú, Parati, Ilha Grande och Rio

Buenos Aires, Iguazú, Parati, Ilha Grande och Rio

Upptäck läckra Buenos Aires, naturens krafter i Iguazú, charmiga Parati, paradisön Ilha Grande och livliga Rio de Janeiro på en och samma resa.
Läs mer
19 dagar
NOVEMBER - MARS
från 25 450:-
Det bästa av Argentina

Det bästa av Argentina

Argentina är världens åttonde största land och erbjuder en enorm mängd olika natur- och kulturella upplevelser. Det här reseförslaget innehåller några av de bästa och mest varierade naturupplevelserna som landet har att erbjuda. Vandring i Patagonien, cykeltur i Buenos Aires, utsikt över Perito Morenoglaciären och Iguassufallens imponerande urkraft.
Läs mer
14 dagar
NOVEMBER - MARS
från 37 450:-
På äventyr i Brasilien och Argentina

På äventyr i Brasilien och Argentina

Sambarytmer i Rio de Janeiro. Fantastiska naturkrafter i Foz de Iguazú. Se Sydamerikas vilda djur på Yacutinga Lodge. Tango och stilig kolonialarkitektur i Buenos Aires - Pampas med gauchos och kött i världsklass.
Läs mer
17 dagar
NOVMEBER - MARS
från 39 450:-
Backpacking i Argentina

Backpacking i Argentina

Upplev hela Argentina! Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha resan bokad. Flyg, övernattningar och buss är förbokat och klart!
Läs mer
30 dagar
NOVEMBER - MARS
från 40 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: