En kör-självresa i Costa Rica ger dig stor frihet, samtidigt som du får bekvämligheten i att ha alla dina tillhörigheter samlade på ett ställe. Våra förslag på road trips i Costa Rica är speciellt utformade för dig som vill se och uppleva så mycket som möjligt under din semester. Välj mellan att hyra bil, camper van eller en fullt utrustad husbil. Vi kan hjälpa dig att planera din rutt och boka resans alla boenden i förväg. På så sätt behöver du bara koncentrera dig på att njuta av upplevelserna under din road trip i Costa Rica. Se våra övriga kör själv-resor runtom i världen

Visa 5 upplevelser

Costa Ricas vilda natur och fantastiska djurliv

Drömmer du om att komma bortom allfartsvägarna i Costa Rica så är denna kör själv-resa absolut något för dig. Här väntar vilda äventyr vid San Gerardo de Dota med ett unikt fågelliv, den råa kusten vid Uvita, Drake Bay med trekking bland vilda djur i Corcovado National Park och så hinner du dessutom med de två kändaste platserna i Costa Rica; Manuel Antonio och La Fortuna.
Läs mer
15 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 34 950:-

Kör själv i äventyrliga Costa Rica

Bo i koja i djungelns trädtoppar, utöva yoga, upplev Costa Ricas unika djurliv, vandra vid vulkaner och genom molnregnskog, bada i varma källor och njut av stränderna vid Stillahavskusten. Alla dessa äventyr väntar dig på denna unika kör själv-resa runt i Costa Rica – pura vida!
Läs mer
16 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 33 950:-

Road trip i Costa Rica med familjen

Ta med familjen på den ultimata kör själv-resan runt i natursköna Costa Rica. Här väntar fantastiska djurupplevelser, vulkaner, varma källor, vattenfall och strandsemester vid Stillahavskusten. I egen hyrbil får ni möjlighet för att utforska landet och kan resa i det tempo som passar till just er familj.
Läs mer
15 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 26 450:-
från 26 450:-

Tregenerationsresa till Costa Rica

Denna tregenerationsresa kombinerar Costa Ricas unika djurliv med exotisk badsemester. Med egen hyrbil kan ni själva bestämma resans tempo och stanna precis när och var det passar er. Resan tar er från San José via Irazúvulkanen, La Fortuna och Monteverde till Flamingo Beach vid Stillahavskusten.
Läs mer
13 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 29 450:-
från 29 450:-

Äventyrliga Costa Rica och Mexiko

Detta reseförslag kombinerar Mexiko och Costa Rica, så att du kan se fram emot äventyr, djurliv, kultur, tempel och vackra paradisstränder. En spännande resa för både backpackers, familjer och par, där du får uppleva det unika djurlivet i Tortuguero, vulkaner och äventyr i Turrialba och La Fortuna, kultur och mayatempel vid Valladolid och avslutar med badsemester på Isla Holbox.
Läs mer
19 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 37 450:-
från 34 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: