Upp till 90 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 5 950:-
Res runt i Förenade Arabemiraterna i egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, hämtning på flygplatsen och två nätter på ett bra budgethotell i Dubai förbokat.

Vi kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, nämligen att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Läs mer om Dubai och Arabemiraterna.
Se alla våra fantastiska reseförslag i Dubai här

Bästa reseperiod

Bästa tiden att resa är från november till mars då temperaturen är behaglig och inte allt för varm. Under sommarmånaderna kan temperturen stiga till 40-50°C vilket gör det svårare att vistas utomhus.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien till Dubai. Du landar antingen vid midnatt eller nästa dag beroende på flygbolag
Dag 2: Ankomst Dubai
Ankomst till Dubai. Tag tunnelbana, buss eller en taxi in till ditt hotell och checka in. resten av dagen är på egen hand.
Dag 3: På äventyr i Dubai
Bege dig ut på upptäcktsfärd i Dubai - besök den lokala marknaden (souq), njut av de vackra stränderna, upplev den hisnande utsikten från världens högsta byggnad Burj Khalifa, är en romantisk middag på en traditionell dhow ute på floden, strosa i stadens historiska kvarter eller shoppa loss på någon av de fantastiska shoppinggalleriorna. (F)
Dag 4: Vidare på egen hand
Idag fortsätter du din resa runt i Förenade Arabemiraten. Den äventyrslystne kan hyra en bil och utforska andra sidan av denna ökenstat, snorkla bland färggranna fiskar och koraller i Fujairah, upplev stämningen vid Sheikh Zayed Grand Mosque, njut av de fantastiska stränderna vid Dibba, utforska den enorma kamelmarknaden i Al-Ain, se soluppgången över Al Jahili Fort och ta ett dopp i Hatta Rock Pools. (F)

Övernattningar

2 övernattningar på turistklasshotell i Dubai

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

november - mars

Packlista

  • Kläder för väder
  • Badkläder & handduk
  • Minst ett par stadiga skor
  • Hatt, solkräm & myggspray
  • Vattenflaska

I priset ingår

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Måltider,utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
  • I Förenade Arabemiraterna tar hotellen ut en turistskatt som enbart kan betalas på plats och som ligger mellan AED 10-20 per rum/natt.

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: