Sök
Sök
Följ med Winberg Travel på äventyr till Förenade Arabemiraterna & Dubai
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Dubai & De Forenede Arabiske Emirater
Hisna över Dubais alla fantastiska byggnader - följ med Winberg Travel på äventyr till Förenade Arabemiraterna & Dubai
The Palm - ännu ett av Dubais fantastiska landmärken - Följ med Winberg Travel på äventyr till Förenade Arabemiraterna & Dubai
Moskéer, souker och fantstiska byggnader - Följ med Winberg Travel på äventyr till Förenade Arabemiraterna & Dubai
Shoppa loss bland Dubais många marknader
Gör en ökenutflykt - Följ med Winberg Travel på äventyr till Förenade Arabemiraterna & Dubai
Kryssa på floden i en äkta dhow - Följ med Winberg Travel på äventyr till Förenade Arabemiraterna & Dubai

På egen hand i Dubai

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 4 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 90 dagar

Få en bra start på resan till Dubai. Vi bokar flyg och de första två övernattningarna och du kan sedan luffa iväg på egna äventyr eller boka resten av resan med oss

Boka dina flygbiljetter till Förenade Arabemiraterna och Dubai genom Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Våra kreativa och beresta Travel Consultants är redo att dela med sig av sina upplevelser i och omkring Förenade Arabemiraterna. De kan arrangera din semester så att flygbiljetter, utflykter och boende helt motsvarar din bild av drömresan till Förenade Arabemiraterna och Dubai.

Våra Travel Consultants kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, nämligen att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Läs mer om Dubai och Förenade Arabemiraterna här.
Se alla våra andra fantastiska reseförslag till Dubai här

Väder

Bästa tiden att resa är från november till mars då temperaturen är behaglig och inte allt för varm. Under sommarmånaderna kan temperturen stiga till 40-50°C vilket gör det svårare att vistas utomhus. Våra rekommendationer kring bästa tiden att resa till Dubai är baserade på vädret där tidigare år.

Se Dubais många fantstiska byggnader  - Följ med Winberg Travel på äventyr till Förenade Arabemiraterna & Dubai

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien till Dubai. Du landar antingen vid midnatt eller nästa dag beroende på flygbolag

Dag 2: Ankomst Dubai
Ankomst till Dubai. Tag tunnelbana, buss eller en taxi in till ditt hotell och checka in. resten av dagen är på egen hand.

Dag 3: På äventyr i Dubai
Bege dig ut på upptäcktsfärd i Dubai - besök den lokala marknaden (souq), njut av de vackra stränderna, upplev den hisnande utsikten från världens högsta byggnad Burj Khalifa, är en romantisk middag på en traditionell dhow ute på floden, strosa i stadens historiska kvarter eller shoppa loss på någon av de fantastiska shoppinggalleriorna. (F)

Dag 4: Vidare på egen hand
Idag fortsätter du din resa runt i Förenade Arabemiraten. Den äventyrslystne kan hyra en bil och utforska andra sidan av denna ökenstat, snorkla bland färggranna fiskar och koraller i Fujairah, upplev stämningen vid Sheikh Zayed Grand Mosque, njut av de fantastiska stränderna vid Dibba, utforska den enorma kamelmarknaden i Al-Ain, se soluppgången över Al Jahili Fort och ta ett dopp i Hatta Rock Pools. (F)

Övernattningar:
2 övernattningar på turistklasshotell i Dubai
Du kan självklart uppgradera hotellet till en skön resort vid stranden eller ett coolt lyxhotell

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 4 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien - Dubai t/r i ekonomiklass
  • 2 övernattningar på turistklasshotell i Dubai
  • Måltider enligt program

I priset ingår inte

  • I Förenade Arabemiraterna tar hotellen ut en turistskatt som enbart kan betalas på plats.
  • Den är i skrivande stund (2018):
  • 10 AED per rum och natt – 2 & 3 * hotell
  • 15 AED per rum och natt – 4 * hotell
  • 20 AED per rum och natt – 5* hotell
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: