Vi kallar våra sol- och badsemestrar på Filippinerna för avkopplande äventyr. Vi kryddar nämligen gärna våra sol- och badresor med äventyr för att göra resan extra minnesvärd. På våra sol- och badresor på Filippinerna har vi valt ut unika stränder, hotell för alla smaker och destinationer där du kan uppleva både lokal kultur och vacker natur. Vi garanterar också en behaglig avkoppling där du kan släppa vardagen för en stund, smälta resans alla intryck och ladda upp inför nya äventyr. Se våra övriga förslag på sol- och badsemestrar runtom i världen.

Visa 5 upplevelser

Det bästa av Japan och Filippinerna

Upplev Japans rika kultur, historia och storstadsliv, och njut sen av en aktiv badsemester på Filippinernas paradisöar. Den här resan kombinerar två helt fantastiska – och mycket olika – länder.
Läs mer
23 dagar
MARS - MAJ
från 44 950:-

Valhajar, vulkaner och Boracay

Simma med valhajar vid Donsol, kör ATV vid Mayon-vulkanen, prova snorkling vid Puerto Galera och upplev den berömda sandstranden på Boracay. Den här resan kommer ge dig det bästa av Filippinerna!
Läs mer
18 dagar
JANUARI - APRIL
från 30 950:-

Hållbart ö-äventyr på Danjugan Island

Följ med en annorlunda resa till Filippinerna, där du besöker ett unikt och hållbart naturreservat på Danjugan Island och blir bortskämd på ett boutiqueresort i Dumaguete.
Läs mer
16 dagar
DECEMBER - APRIL
från 34 950:-

Palawans höjdpunkter

Upplev det tropiska paradiset Palawan. På den här resan får du njuta av Port Bartons orörda stränder och åka båt på en av världens längsta, underjordiska floder vid Puerto Princesa. Du avslutar resan med en oförglömlig öluff vid El Nido.
Läs mer
16 dagar
DECEMBER - APRIL
från 29 450:-

Strandsemester för den bekväma på Bohol och Siquijor

Åk på exotisk badsemester i det filippinska öriket. Här kan du njuta av vita sandstränder och ett lockande hav som bjuder in till sköna dagar på stranden och färggranna snorkel- och dykäventyr.
Läs mer
15 dagar
DECEMBER - APRIL
från 24 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Jenna Gärdh

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: