Vi kallar våra sol- och badsemestrar i Franska Polynesien för avkopplande äventyr. Vi kryddar nämligen gärna våra sol- och badresor med äventyr för att göra resan extra minnesvärd. På våra sol- och badresor i Franska Polynesien har vi valt ut unika stränder, hotell för alla smaker och destinationer där du kan uppleva både lokal kultur och vacker natur. Vi garanterar också en behaglig avkoppling där du kan släppa vardagen för en stund, smälta resans alla intryck och ladda upp inför nya äventyr. Se våra övriga förslag på sol- och badsemestrar runtom i världen.

Visa 4 upplevelser

Franska Polynesien och Hawaii

Välkommen till Stilla Havets paradisöar. Med en kombination av San Fransisco, Franska Polynesien och Hawaii är resan fullpackad med intryck. Pulserande storstäder, vulkaniska öar, turkosblå laguner och små lokalsamhällen bidrar alla till att göra den här resan helt unik.
Läs mer
22 dagar
MAJ - NOVEMBER
från 68 450:-

Seglingsäventyr i Franska Polynesien

Uppfyll drömmen om att segla runt i Franska Polynesien och sätt kurs mot fjärran kuster: Moorea, Taha’a, Bora Bora, Huahine och Raiatea. Du bor 11 dagar på en katamaran med plats för 12 gäster, där fokus ligger på äventyr och avkoppling.
Läs mer
18 dagar
MAJ - OKTOBER
från 89 250:-

Öluff i Franska Polynesien

Följ med på en unik öluff i det orörda paradiset Franska Polynesien. Alla övernattningar är på små, polynesiska resort på öarna Raiatea, Tikehau och Fakarava, dit få turister kommer.
Läs mer
18 dagar
MAJ - OKTOBER
från 58 450:-
Nya Zeeland och Franska Polynesien

Nya Zeeland och Franska Polynesien

Gör en road trip i världens vackraste land, Nya Zeeland och avsluta med avkoppling i paradisiska Franska Polynesien
Läs mer
28 dagar
APRIL-MAJ SEPTEMBER-OKTOBER
från 57 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: