En kör-självresa i Italien ger dig stor frihet, samtidigt som du får bekvämligheten i att ha alla dina tillhörigheter samlade på ett ställe. Våra förslag på road trips i Italien är speciellt utformade för dig som vill se och uppleva så mycket som möjligt under din semester. Välj mellan att hyra bil, camper van eller en fullt utrustad husbil. Vi kan hjälpa dig att planera din rutt och boka resans alla boenden i förväg. På så sätt behöver du bara koncentrera dig på att njuta av upplevelserna under din road trip i Italien. Se våra övriga kör själv-resor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Tregenerationsresa i egen villa i Toscana

Res med hela familjen till Toscana och bo i er egen villa. Koppla av och njut av kvalitetstid med barn och barnbarn i denna autentiska villa. Gör spännande dagsutflykter i Toscanas pittoreska landskap och historiska städer med era hyrbilar. Villan har en egen pool, 5 sovrum, en mysig terrass och mycket mer.
Läs mer
8 dagar
MARS-OKTOBER
från 8 450:-

Familjesemester på agriturismo i Toscana

Åk med familjen till soliga Toscana. Besök renässansstaden Florens och bo på en inbjudande, autentisk italiensk farm mellan olivträd och vinodlingar i er egna, rustika lägenhet. I Panzano i Chiantiregionen finns det utrymme för familjetid med kultur, mat och upplevelser för alla åldrar.
Läs mer
8 dagar
MARS-OKTOBER
från 13 950:-
från 9 450:-

Toscanas höjdpunkter för livsnjutaren

Besök en av Italiens vackraste regioner där du kan uppleva charmiga medeltidsstäder och lokala samhällen. Du besöker det pittoreska och oexploaterade södra Toscana och avslutar resan i de kända vinområdena vid Montepulciano och Chianti där du bor på ett agriturismo. Toscana är för livsnjutare!
Läs mer
15 dagar
MARS-OKTOBER
från 21 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Anna Šimic

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: