Att vandra och trekka i Italien är en garanterat minnesvärd upplevelse. Alla vandringar som vi erbjuder är utvalda med stor respekt för naturen och lokalbefolkningen och vårt mål är att erbjuda storslagna och annorlunda upplevelser under din resa i Italien. De vandringar och trekkingturer vi har valt ut i Italien har vi egen erfarenhet av att ha vandrat tidigare. Vi har även graderat alla vandringar för att du enkelt ska kunna se svårighetsgraden på just din vandring. Vi hjälper gärna till att boka en erfaren lokalguide som följer med dig på vandringen. Se våra övriga vandringsresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Vandringsäventyr i Dolomiterna

Vandra mellan bergssjöar, gröna dalar, vattenfall, blomsterängar och branta klippor i de italienska Alperna. Gå längs med de gröna och okända stigarna i Stelvio Nationalpark och låt dig bli betagen av de dramatiska klippformationerna i Brenta-dolomiterna. Under resans gång övernattar du på charmiga och inbjudande bergstugor, så kallade refugios. Resan avslutas med några dagar i enastående Venedig.
Läs mer
10 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 14 450:-
Vandring i Toscana

Vandring i Toscana

Att vandra är en av de bästa och trevligaste sätten att verkligen upptäcka ett land på. Vandra mellan böljande kullar och frodiga vingårdar medan du njuter av landskapet, historien och inte minst maten! På denna del av den klassiska pilgrimsvandringen Via Francigena mellan San Miniato och Siena överraskas du av stora upplevelser var dag.
Läs mer
10 dagar
från 14 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Anna Šimic

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: