Att uppleva ett lands unika djurliv och växtlighet är för många en spännande och minnesvärd del av resan. Upplev Kanadas fängslande djur och natur under ditt besök i landet. Vi erbjuder möjligheter att uppleva naturen till fots, i båt eller med bil – på egen hand eller tillsammans med en erfaren lokalguide som kan visa upp landets alla naturliga hemligheter för dig. Dessutom hjälper vi gärna till att boka boenden mitt inne i naturen för att verkligen uppleva djurlivet från första parkett. Se våra övriga förslag på resor bland djur och natur runtom i världen.

Visa 4 upplevelser

Road trip i östra Kanada

Road trip i östra Kanada

Se Ontario och Quebecs enastående nationalparker, spännande storstäder, mäktiga Niagarafallen och tusentals sjöar, vattendrag och vackra öar.
Läs mer
17 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 32 450:-
från 7 950:-
Familjeäventyr i Kanada

Familjeäventyr med bil i västra Kanada

Res med familjen till västra Kanada med sin storslagna natur och sköna äventyr. Vi har gjort ett reseförslag där man sitter mindre tid bakom ratten för att istället ha tid till att njuta av Kanadas fantastiska nationalparker och djurliv. Här bjuds på den vackraste naturen i provinserna British Columbia och Alberta.
Läs mer
12 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 27 950:-
från 9 450:-
Road trip i västra Kanada

Road trip i västra Kanada

I detta förslag på en skräddarsydd resa besöker du de vackraste platserna västra Kanada har att erbjuda. Här får du djur- och naturupplevelser maximerade och besöker nationalparkerna Banff, Yoho och Jasper samt fantastiska Vancouver Island.
Läs mer
16 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 31 450:-
från 9 450:-
Stora Kanadaresan

Stora Kanadaresan

Denna 21-dagars road trip bjuder på fantastisk natur, vildmarksupplevelser och mysiga små städer i British Columbia och Alberta. Du reser genom Rocky Mountains med Banff, Jasper och Yoho) och åker gör den fantastiska Inside Passage med båt till Vancouver Island.
Läs mer
21 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 43 950:-
från 10 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: