Winberg Travel skräddarsyr gruppresor till Kina. Så oavsett om ni skall göra en resa dit för studier, arbete eller tillsammans med familjen så bokar vi den åt er.

Se ett urval av våra gruppresor till Kina här nedan.

Se alla gruppresor till hela världen här

STUDIERESOR OCH SKOLRESOR

Kina - Shanghai

Shanghai är staden där Kina möter västvärlden. En stad full av kontraster. Skyskraporna på Pudong-sidan, med det nya flaggskeppet Shanghai Tower på 632 meter, skiljer sig otroligt mycket från det gamla franska kvarteret på Puxi-sidan där mysiga alléer och små parker präglar stadsbilden.
Läs mer
7 dagar
från 7 950,-

Kina - Peking

Åk till Kinas huvudstad Beijing och upplev historiens vingslag. Vandra på Kinesiska Muren, se den Himmelska fridens Torg och strosa runt i de små hutongerna. Här är du så långt från västvärlden du kan komma, där både natur, kultur, normer, mat och lokalbefolkningens livsstil är en upplevelse utöver det vanliga.
Läs mer
7 dagar
från 7 950,-

Kina - Hongkong

Hongkong en stad full av kontraster med en härlig blandning av österländsk mystik och modern storstadspuls. Kvällen kan man ägna åt shopping på en lokal kvällsmarknad i Kowloon medan man dagen efter kan pröva lyckan bland högt uppsatta europeiska affärsmän på Hongkongön.
Läs mer
7 dagar
från 11 950,-

FÖRETAGSRESOR OCH FÖRENINGSRESOR

Kina - Shanghai

På er företags eller föreningsresa till Shanghai har ni utöver det affärsmässiga och föreningsrelaterade möjlighet att uppleva Shanghai som en vanlig resenär. Vårt varumärke är "personlig service", så förutom alla de praktiska delarna av resan kan vi ge dig råd om upplevelser i Shanghai som är lite utöver det vanliga.
Läs mer
7 dagar
från 8 895,-
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: