Winberg Travel skräddarsyr skolresor till Kina helt efter era önskemål. Vi gör t.ex. studieresor till Shanghai, Hongkong og Peking - men naturligtvis också andra intressanta platser i Kina.

Tillsammans med vår samarbetspartner i Kina kan vi göra välmatade och intressanta program för en skolresa till Kina och säkra att det professionella innehållet i resan blir perfekt. Förutom flygbiljetter kan vi hjälpa till med besök på olika företag, skolor och museer. Vi hjälper er med hela resan - från början till slut!

Se alla studieresor och skolresor här

STUDIERESOR OCH SKOLRESOR

Kina - Peking

Åk till Kinas huvudstad Beijing och upplev historiens vingslag. Vandra på Kinesiska Muren, se den Himmelska fridens Torg och strosa runt i de små hutongerna. Här är du så långt från västvärlden du kan komma, där både natur, kultur, normer, mat och lokalbefolkningens livsstil är en upplevelse utöver det vanliga.
Läs mer
7 dagar
från 7 950,-

Kina - Shanghai

Shanghai är staden där Kina möter västvärlden. En stad full av kontraster. Skyskraporna på Pudong-sidan, med det nya flaggskeppet Shanghai Tower på 632 meter, skiljer sig otroligt mycket från det gamla franska kvarteret på Puxi-sidan där mysiga alléer och små parker präglar stadsbilden.
Läs mer
7 dagar
från 7 950,-

Kina - Hongkong

Hongkong en stad full av kontraster med en härlig blandning av österländsk mystik och modern storstadspuls. Kvällen kan man ägna åt shopping på en lokal kvällsmarknad i Kowloon medan man dagen efter kan pröva lyckan bland högt uppsatta europeiska affärsmän på Hongkongön.
Läs mer
7 dagar
från 11 950,-
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: