En kör-självresa i Kroatien ger dig stor frihet, samtidigt som du får bekvämligheten i att ha alla dina tillhörigheter samlade på ett ställe. Våra förslag på road trips i Kroatien är speciellt utformade för dig som vill se och uppleva så mycket som möjligt under din semester. Välj mellan att hyra bil, camper van eller en fullt utrustad husbil. Vi kan hjälpa dig att planera din rutt och boka resans alla boenden i förväg. På så sätt behöver du bara koncentrera dig på att njuta av upplevelserna under din road trip i Kroatien. Se våra övriga kör själv-resor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Backpackerresa i camper van från Slovenien till Kroatien

Njut av friheten i din egen takt i en husbil genom fantastiska Slovenien och Kroatien. Detta 12 dagar långa reseförslag är för dig som vill resa på en begränsad budget och samtidigt njuta av friheten att ha ditt "hem" med dig när du utforskar den vackra naturen, de charmiga städerna och vackra stränderna.
Läs mer
12 dagar
MAJ - OKTOBER
från 15 950:-
Det bästa av Kroatien

Det bästa av Kroatien

Upplev det bästa av Kroatien på denna kör-själv-resa med fokus på mat, vin, kultur, historia, natur och vackra stränder. Halvön Istrien bjuder på italienskinspirerad gastronomi och några av landets bästa vingårdar. Plitvice nationalpark förtrollar med vacker natur. Besök de historiska städerna Šibenik, Split och Dubrovnik. Njut till sist även av livet i den charmiga hamnstaden Cavtat.
Läs mer
11 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 14 950:-
Road trip i södra Balkan

Road trip i södra Balkan

Upplev det bästa av södra Balkan på denna minnesvärda road trip genom Kroatien, Bosnien-Hercegovina och Montenegro. Resan bjuder på historiska städer, efterlämningar från inbördeskriget i Jugoslavien, vackra nationalparker, moskéer och kloster, samt avkoppling och strandsemester vid Montenegros kust.
Läs mer
14 dagar
MAJ - OKTOBER
från 28 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Anna Šimic

Travel Consultant

info|wt.se

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: