Möten med lokalbefolkningen och därigenom främmande kulturer skapar oförglömliga upplevelser under din resa i Kroatien. Att ta del av landets spännande historia är en viktig del för att bättre förstå det land som du reser i. För dig som vill uppleva Kroatiens spännande kultur och historia har vi valt ut några resor med extra stort fokus på just detta. Se våra övriga kultur- och historieresor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Det bästa av Kroatien

Det bästa av Kroatien

Upplev det bästa av Kroatien på denna kör-själv-resa med fokus på mat, vin, kultur, historia, natur och vackra stränder. Halvön Istrien bjuder på italienskinspirerad gastronomi och några av landets bästa vingårdar. Plitvice nationalpark förtrollar med vacker natur. Besök de historiska städerna Šibenik, Split och Dubrovnik. Njut till sist även av livet i den charmiga hamnstaden Cavtat.
Läs mer
11 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 14 950:-
Road trip i södra Balkan

Road trip i södra Balkan

Upplev det bästa av södra Balkan på denna minnesvärda road trip genom Kroatien, Bosnien-Hercegovina och Montenegro. Resan bjuder på historiska städer, efterlämningar från inbördeskriget i Jugoslavien, vackra nationalparker, moskéer och kloster, samt avkoppling och strandsemester vid Montenegros kust.
Läs mer
14 dagar
MAJ - OKTOBER
från 28 450:-
Ö-luff i Kroatien

Ö-luff i Dalmatiens skärgård

Följ med på en härlig båttur mellan mellan Dubrovnik och Split med besök på de underbara dalmatiska öarna Sipan, Korčula, Brač och Hvar. Du seglar med fartyget MS Dalmatia och det finns gott om möjligheter att snorkla och simma i Adriatiska havets blå vatten, utforska de historiska städerna och smaka på lokala specialiteter och viner.
Läs mer
8 dagar
MAJ - OKTOBER
från 13 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Anna Šimic

Travel Consultant

info|wt.se

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: