Vi kallar våra sol- och badsemestrar i Kroatien för avkopplande äventyr. Vi kryddar nämligen gärna våra sol- och badresor med äventyr för att göra resan extra minnesvärd. På våra sol- och badresor i Kroatien har vi valt ut unika stränder, hotell för alla smaker och destinationer där du kan uppleva både lokal kultur och vacker natur. Vi garanterar också en behaglig avkoppling där du kan släppa vardagen för en stund, smälta resans alla intryck och ladda upp inför nya äventyr. Se våra övriga förslag på sol- och badsemestrar runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Äventyrlig yachtseglats i Kroatien & Montenegro

Följ med på ett yachtäventyr där du ska utforska Kroatiens och Montenegros vackraste stränder. Njut av det pulserande nattlivet i Budva, utforska den historiska, medeltida staden Kotor, simma och snorkla i Bigovos kristallklara vatten och upplev de imponerande Balkanlandskapen. Allt detta medan du njuter av livet till havs på en härlig yacht.
Läs mer
9 dagar
MAJ - OKTOBER
från 24 450:-

Backpacking i Kroatien

Följ med på ett äventyr till en av Europas hetaste och mest prisvärda destinationer - Kroatien! Detta reseförslag kombinerar öluff med Interrail och är den perfekta rutten för backpackers som vill både uppleva Kroatiens vackra öar och samtidigt njuta av friheten att resa med tåg från södra till norra Kroatien.
Läs mer
17 dagar
MAJ - OKTOBER
från 12 450:-
Ö-luff i Kroatien

Ö-luff i Dalmatiens skärgård

Följ med på en härlig båttur mellan mellan Dubrovnik och Split med besök på de underbara dalmatiska öarna Sipan, Korčula, Brač och Hvar. Du seglar med fartyget MS Dalmatia och det finns gott om möjligheter att snorkla och simma i Adriatiska havets blå vatten, utforska de historiska städerna och smaka på lokala specialiteter och viner.
Läs mer
8 dagar
MAJ - OKTOBER
från 13 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Anna Šimic

Travel Consultant

info|wt.se

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: