Möten med lokalbefolkningen och därigenom främmande kulturer skapar oförglömliga upplevelser under din resa på Kuba. Att ta del av landets spännande historia är en viktig del för att bättre förstå det land som du reser i. För dig som vill uppleva Kubas spännande kultur och historia har vi valt ut några resor med extra stort fokus på just detta. Se våra övriga kultur- och historieresor runtom i världen.

Visa 6 upplevelser

Kubas höjdpunkter

Upplev det bästa som Kuba har att erbjuda. Denna resa ger dig landets alla höjdpunkter när resan går till Havanna, Viñales, Trinidad och Varadero. Se fram emot stora cigarrer, revolutionshistoria, färgglada kolonialstäder, kubanskt lantliv och bedårande vita sandstränder.
Läs mer
13 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 26 450:-

Det bästa av Kuba och Mexiko

Få det bästa från två helt olika världar. Du kommer att uppleva det råa, orörda Kuba som ger dig en känsla av att ha rest tillbaka i tiden, och även möta ett Mexiko fyllt av historia, vackra stränder och rik mayakultur. I båda länderna välkomnar befolkningen dig med ett leende.
Läs mer
21 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 42 950:-

Den ultimata rundresan på västra Kuba

Åk på en resa där du får uppleva Kubas mest lockande städer tillsammans med tid i naturen och på stranden. Här får du det klassiska Kuba kryddat med både aktiviteter och avkoppling. Låt en privat guide och transfer ta dig från plats till plats medan du njuter av Kubas höjdpunkter.
Läs mer
13 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 41 450:-

Tre-generationsresa till Kuba

Denna tre-generationsresa kombinerar Kubas spännande kultur med avkoppling på en av landets vackraste stränder. Resan bjuder på upplevelser för alla åldrar och är en perfekt resa när man vill resa och umgårs över generationsgränserna.
Läs mer
14 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 27 450:-
från 16 450:-
Aktiv resa Kuba

Aktiv Kuba-resa

En rundresa med engelsktalande guide som har allt för den nyfikna och aktiva resenären med en perfekt kombination mellan kultur och aktiviteter. Vandring, cykling och salsadans är det absolut bästa sättet att lära känna Kuba. Vind i håret, svett i pannan, sand mellan tårna och så ut i naturen.
Läs mer
16 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 35 450:-
Kuba på två hjul

Kuba på två hjul

Upplev det västra Kuba på två hjul genom gröna dalar, lokala tobaksfarmar och otroliga stengrottor. Från storstad till storslagen natur. Resan fortsätter till Trinidad med inkvartering på typiska Casa Particular och avslutas på den vackra Jibacoa-stranden.
Läs mer
15 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 31 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: