Att uppleva ett lands unika djurliv och växtlighet är för många en spännande och minnesvärd del av resan. Upplev Malaysia fängslande djur och natur under ditt besök i landet. Vi erbjuder möjligheter att uppleva naturen till fots, i båt eller med bil – på egen hand eller tillsammans med en erfaren lokalguide som kan visa upp landets alla naturliga hemligheter för dig. Dessutom hjälper vi gärna till att boka boenden mitt inne i naturen för att verkligen uppleva djurlivet från första parkett. Se våra övriga förslag på resor bland djur och natur runtom i världen.

Visa 6 upplevelser

Cykel på Borneo och pardisöar Malaysia

Cykeltur på Borneo och paradissemester på Tioman

Om du älskar att röra på dig och uppleva främmande kulturer har vi satt ihop en resa som passar dig. Du cyklar ett par dagar på Sarawak på Borneo och kopplar sedan av på paradisön Tioman där du också kan dyka och snorkla.
Läs mer
15 dagar
MARS - OKTOBER
från 24 950:-
Backpacking på Borneo

Backpacking på Borneo

Ett reseförslag för dig som har en begränsad budget men ändå vill uppleva Borneos höjdpunkter, så som orangutanger, djungelvandring genom grönskande regnskog, samt solsemester på en tropisk ö.
Läs mer
15 dagar
MARS - OKTOBER
från 22 950:-
Vandringsäventyr på Borneo

Vandringsäventyr på Borneo

Ett äventyr fyllt av upplevelser och vandring. Du bestiger Mount Kinabalu, det högsta berget i Sydostasien innan du ger dig på en utmanande vandring i Banjaran Crocker Nationalpark. Farmstay och sedan avslutning vid havet.
Läs mer
19 dagar
MARS - OKTOBER
från 28 950:-
Familjesemester i exotiska Malaysia

Familjesemester i exotiska Malaysia

En perfekt sommarresa för den nyfikna familjen. Kombinera exoritka höjdpunkter som Kuala Lumpur pulserande stadsliv, Taman Negaras djupa regnskog, Cameron Highlands svala grönska och Perhentianöarnas fridfulla paradis.
Läs mer
17 dagar
MARS - OKTOBER
från 28 950:-
från 27 450:-
Djungel och dykning Malaysia

Djungelupplevelser och dyksemester i världsklass

Storstadsfeeling i Kuala Lumpur, djungelvandringar och flodsafari på och möjlighet till förstklassig dykning och snorkling på Gaya Island.
Läs mer
15 dagar
MARS - OKTOBER
från 34 450:-
Paradisöar och vandring i Endau Rompin

Paradisöar och vandring i Endau Rompin

Cykla på Malackas historiska gator och övernatta i tält - vandra i helt orörd natur i nationalparken Endau Rompi. Njut av de tropiska öarna Pulau Besaro och Pulau Tioman och avsluta resan i den kontrastrika staden Singapore.
Läs mer
18 dagar
MAJ - SEPTEMBER
från 23 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: