Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2021-2022 Läs mer här!
9 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 21 950:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Vi har skräddarsytt ett förslag med flyg, privat transfer mellan flygplats och hotell samt 7 nätter på vackra Long Beach - ett 4* hotell på östra delen av ön inkluisve halvpension. Hotellet har 4 restauranger, fitness center, SPA, flera pooler och är man golfare ingår det dessutom golf på Ile aux Cerfs - inklusive transfers.

Mauritius är verkligen kontrasternas ö med liten tidsskillnad och kulturell mångfald har något för alla! Från luxuösa All Inclusive med golf, SPA och överdåd till små lugna hotell i mysiga Grand Baïe - utflykter till sockerplantage, vattenfall eller segelturer i solnedgången...I öst, syd och väst dominerar de stora luxuösa hotellen där man njuter all inclusive, golf och underbara spabehandlingar inom hotellets område. I norr ligger den pittoreska byn Grand Baïe med hotell i alla prislägen och en infrastruktur som gör det lätt att trivas. Här finns shopping och restauranger såväl som en mycket vacker kustremsa. Huvudstaden Port Louis är en myllrande liten storstad med udda affärer och gatumarknader. Till stadens sevärdheter hör Port Louis Bazaar - en lokalmarknad med allsköns mat och kryddor och Mauritian Chinatown. I närheten ligger Caudan Waterfront med massor med affärer till hanterbara priser.

Läs mer om Mauritius här
Se alla våra andra fantastiska reseförslag till Mauritius här

Bästa reseperiod

Mauritius fungerar att åka till året om – de har sin sommar (högsäsong) under november-april och vinter (lågsäsong) maj-oktober. Under sommaren är klimatet lite fuktigare och det kan komma intensiva men oftast korta regnskurar och i vissa fall även tropiska orkaner. Vintern är svalare och torrare.
Trygghetsgaranti

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Denna resa kan påbörjas när du önskar.

året om

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien - Mauritius t/r (inklusive bagage)
  • Transfer mellan flygplats och hotell.
  • 7 övernattningar i dubbelrum inklusive halvpension

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 0413-170 50 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF