Sök
Sök
Mauritius - kontrasternas Ö

Mauritius - kontrasternas ö

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 17 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Mauritius är ett av de absolut bästa resmålen för den som vill njuta av bra hotell, god mat och riktigt bra golf! Utan tidsskillnad och behgligt väder året om kan man besöka Mauritius närsomhelst - hotellen är ofta generösa med specialpriser under sommarsäsongen och för bröllopspar!

Vi har skräddarsytt ett förslag med flyg, privat transfer mellan flygplats och hotell samt 7 nätter på vackra Long Beach - ett 4* hotell på östra delen av ön inkluisve halvpension. Hotellet har 4 restauranger, fitness center, SPA, flera pooler och är man golfare ingår det dessutom golf på Ile aux Cerfs - inklusive transfers.

Mauritius är verkligen kontrasternas ö med liten tidsskillnad och kulturell mångfald har något för alla! Från luxuösa All Inclusive med golf, SPA och överdåd till små lugna hotell i mysiga Grand Baïe - utflykter till sockerplantage, vattenfall eller segelturer i solnedgången...I öst, syd och väst dominerar de stora luxuösa hotellen där man njuter all inclusive, golf och underbara spabehandlingar inom hotellets område. I norr ligger den pittoreska byn Grand Baïe med hotell i alla prislägen och en infrastruktur som gör det lätt att trivas. Här finns shopping och restauranger såväl som en mycket vacker kustremsa. Huvudstaden Port Louis är en myllrande liten storstad med udda affärer och gatumarknader. Till stadens sevärdheter hör Port Louis Bazaar - en lokalmarknad med allsköns mat och kryddor och Mauritian Chinatown. I närheten ligger Caudan Waterfront med massor med affärer till hanterbara priser.

Praktisk information om Mauritius

Väder

Mauritius fungerar att åka till året om – de har sin sommar (högsäsong) under november-april och vinter (lågsäsong) maj-oktober. Under sommaren är klimatet lite fuktigare och det kan komma intensiva men oftast korta regnskurar och i vissa fall även tropiska orkaner. Vintern är svalare och torrare.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 17 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg från Stockholm/Köpenhamn med reguljärflyg till Mauritius t/r i ekonomiklass
  • Privat transfer mellan flygplats och hotell.
  • 7 övernattningar i dubbelrum inklusive halvpension
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Winberg Travel reserverar sig för eventuella programändringar, prisändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: