Att vandra och trekka i Nepal är en garanterat minnesvärd upplevelse. Alla vandringar som vi erbjuder är utvalda med stor respekt för naturen och lokalbefolkningen och vårt mål är att erbjuda storslagna och annorlunda upplevelser under din resa i Nepal. De vandringar och trekkingturer vi har valt ut i Nepal har vi egen erfarenhet av att ha vandrat tidigare. Vi har även graderat alla vandringar för att du enkelt ska kunna se svårighetsgraden på just din vandring. Vi hjälper gärna till att boka en erfaren lokalguide som följer med dig på vandringen. Se våra övriga vandringsresor runtom i världen.

Visa 4 upplevelser

Annapurna trek

Annapurna Base Camp trek

Här hittar du ett spännande reseförslag som tar dig till Annapurna Base Camp – en av Nepals vackraste vandringar där man på vägen kan njuta av den imponerande naturen och Nepals fantastiska kultur.
Läs mer
18 dagar
SEPTEMBER - NOVEMBER
från 23 450:-
Everest Base Camp

Everest Base Camp Trek

Gör en av världens mest legendariska och vackraste trekken till Mount Everest Base Camp. Du kommer kommer inte bara nära några av världens högsta berg utan får även uppleva sherpafolkets andlösa och samtidigt jordnära liv.
Läs mer
18 dagar
SEPTEMBER - NOVEMBER MARS - APRIL
från 29 950:-
Med familjen i Nepal

Med familjen i Nepal

I detta reseförslag som är speciellt framtaget för familjer med äventyrslystnad i både kropp och själ får man möjlighet att vandra i Nepals vackra berg, få djurupplevelser i Chitwan National Park och komma nära den nepalesiska kulturen.
Läs mer
18 dagar
SEPTEMBER - NOVEMBER
från 25 450:-
från 23 450:-
Tempel, Homestay och Himalaya

Tempel, Homestay och Himalaya

Det här är resan för sig som vill ha både natur- och kulturupplevelser. Vi tar dig med till Kathmandus fantastiska tempel, på vandring med övernattning på ett homestay vid Chitwan - och du får uppleva mäktiga Himalaya från första parkett under en spännande flygtur över bergen.
Läs mer
14 dagar
SEPTEMBER - NOVEMBER
från 27 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Servicecenter i Nepal

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Service Center, Kathmandu, Nepal

Nepal

Winberg Travel Servicecenter Kathmandu ligger centralt i staden vid stadsdelen Thamel i Nepals huvudstad Kathmandu.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: