Möten med lokalbefolkningen och därigenom främmande kulturer skapar oförglömliga upplevelser under din resa i Peru. Att ta del av landets spännande historia är en viktig del för att bättre förstå det land som du reser i. För dig som vill uppleva Perus spännande kultur och historia har vi valt ut några resor med extra stort fokus på just detta. Se våra övriga kultur- och historieresor runtom i världen.

Visa 5 upplevelser

Följ med Winberg Travel och upplev det bästa av Sydamerika

Det bästa av Sydamerika

Upplev det bästa av Sydamerika på denna unika resa. Kom nära Galapagos fantastiska djurliv, se Machu Picchus inkaruiner, känn krafter i mäktiga Iguassufallen och njut av samba på Rio de Janeiros stränder.
Läs mer
17 dagar
ÅRET OM
från 71 950:-
Oplev landleguaner og alle de andre facinerede dyr på Galapagos

På äventyr till Machu Picchu, Galapagos och Cotopaxi

Följ med på denna drömresa till det bästa i Peru och Ecuador: Se soluppgången vid Maccu Picchu, lär dig mer om inkafolkets historia och kultur i Sacred Valley, upplev det unika djurlivet på Galapagos - avsluta resan med ett stopp vid foten av den enorma Cotopaxi-vulkanen.
Läs mer
17 dagar
ÅRET OM
från 63 950:-
Tag med Jysk Rejsebureau på rundrejse i Peru, Bolivia & Chile

Rundresa i Peru, Bolivia & Chile

Drömmer du om att vandra i Anderna, se soluppgången vid Machu Picchu, uppleva fantastiska Titicacasjön, utforska häxmarknader i La Paz, åka på fyrhjulsäventyr genom saltöknen eller smaka dig igenom Chiles fantastiska vingårdar? Då är denna äventyrsresa något för dig.
Läs mer
21 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 44 950:-

Familjeäventyr i Peru

Åk med hela familjen till Peru och upplev bland annat det fantastiska djurlivet i Amazonas, inkafolkets gamla huvudstad Cuzco, glamping hos värdfamilj i Sacred Valley, pingviner och sjölejon vid Islas Ballestas, soluppgången över Machu Picchu-ruinerna samt de enorma sanddynerna vid Huacachina, där ni kan sandboarda.
Läs mer
17 dagar
MAJ - NOVEMBER
från 39 450:-
från 32 450:-
Overalt i Peru oplever du lokale i deres farverige klæder som kendetegner denne del af Sydamerika

Det bästa av Peru

Upplev den spektakulära Amazonas-regnskogen, den storslagna inkaruinen Machu Picchu, de små lokala marknaderna och trevliga byarna i Sacred Valley, den sägenomspunna Titicacasjön, de eleganta kondorerna i Colca Canyon och de mystiska Nazca-linjerna.
Läs mer
18 dagar
MAJ - NOVEMBER
från 41 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: