En kör-självresa i Sydafrika ger dig stor frihet, samtidigt som du får bekvämligheten i att ha alla dina tillhörigheter samlade på ett ställe. Våra förslag på road trips i Sydafrika är speciellt utformade för dig som vill se och uppleva så mycket som möjligt under din semester. Välj mellan att hyra bil, camper van eller en fullt utrustad husbil. Vi kan hjälpa dig att planera din rutt och boka resans alla boenden i förväg. På så sätt behöver du bara koncentrera dig på att njuta av upplevelserna under din road trip i Sydafrika. Se våra övriga kör själv-resor runtom i världen.

Visa 5 upplevelser

Safari, Garden Route och Rovos Rail

Sydafrika är som resmål otroligt fascinerande, och även de mest erfarna resenärerna blir överraskade över de många olika sorters upplevelser som landet har att erbjuda. På denna resa kan du se fram emot att uppleva Krüger Nationalpark, Garden Route och en legendarisk tågresa med Rovos Rail.
Läs mer
24 dagar
VÅR OCH HÖST
från 66 950:-
Resa för tre generationer i Sydafrika

Resa för tre generationer i Sydafrika

Drömmer du om att göra en spännande och innehållsrik resa med hela familjen? Sydafrika är ett perfekt resmål för alla i familjen; far- och morföräldrar, barn och barnbarn.
Läs mer
14 dagar
OKTOBER - APRIL
från 21 450:-
från 20 450:-
Roadtrip i Sydafrika med Kruger och Swaziland

Roadtrip i Sydafrika med Kruger och Swaziland

Road trip i Sydafrika från Johannesburg till Durban via safari i Krugerparken. Vidare till spännande Swaziland och sköna platser som St Lucia och Ballito vid kusten Indiska Oceanen.
Läs mer
15 dagar
OKTOBER - APRIL
från 30 950:-
Familjeresa Sydafrika

Sydafrika för hela familjen

Sydafrika är perfekt för en familjesemester. Man slipper jetlag och där väntar de mest fantastiska djurupplevelserna. Denna resa gör man i ett malariafritt område och körsträckorna är relativt korta så det finns gott om tid att bara koppla av och njuta av tiden tillsammans.
Läs mer
15 dagar
OKTOBER - APRIL
från 30 950:-
från 23 450:-
Sydafrikas höjdpunkter

Sydafrikas höjdpunkter

Upplev Sydafrikas höjdpunkter - här finns något för alla! Storstad, vindistrikt, road trip utmed Garden Route och safari. The Big Five, kultur och vidunderlig natur - allt under en och samma resa.
Läs mer
19 dagar
OKTOBER - APRIL
från 45 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: