Att uppleva ett lands unika djurliv och växtlighet är för många en spännande och minnesvärd del av resan. Upplev Thailands fängslande djur och natur under ditt besök i landet. Vi erbjuder möjligheter att uppleva naturen till fots, i båt eller med bil – på egen hand eller tillsammans med en erfaren lokalguide som kan visa upp landets alla naturliga hemligheter för dig. Dessutom hjälper vi gärna till att boka boenden mitt inne i naturen för att verkligen uppleva djurlivet från första parkett. Se våra övriga förslag på resor bland djur och natur runtom i världen.

Visa 5 upplevelser

Upplevelseresa i södra Thailand

Dröm dig bort till sydliga Thailands fantastiska stränder och enastående naturupplevelser. Denna resa tar dig med till Khao Lak, Krabi och Koh Phi Phis fantastiska stränder, och kryddar din resa med spännande natur- och djurupplevelser i den orörda Khao Sok nationalpark.
Läs mer
16 dagar
från 28 950:-
från 20 950:-

Upplevelseresa till Thailand med djungel och öluff

Lämna vintern bakom dig och åk till värmen och naturen i Thailand. Du startar i det pulserande Bangkok innan du tillbringar några upplevelserika dagar i djungeln vid Kanchanaburi där du besöker nationalparken Sai Yok, innan du fortsätter till Koh Chang och det vidunderliga, orörda Koh Kood.
Läs mer
16 dagar
DECEMBER – APRIL
från 29 450:-
från 22 450:-

Upplevelseresa till Thailand med storstad, djungel och strandliv

Följ med på en sommarsemester under öppen himmel i det tropiska Thailand. Du startar i pulserande Bangkok innan du tillbringar några upplevelserika dagar i djungeln vid Kanchanaburi innan du fortsätter till det charmerande Koh Samet där du får semestra på öns allra bästa strand.
Läs mer
15 dagar
JULI – AUGUSTI
från 28 950:-
från 19 950:-
Glamping vid River Kwai, djungelrafting och Koh Kood

Glamping vid River Kwai, djungelrafting och Koh Kood

Upplev Bangkoks storsdtadsbrus och sedan vidare för glamping och flottboende i Kwai. Cykla mountainbike och lyssna på guiderna som berättar om River Kwais historia. Avsluta på den vackra tropiska ön Koh Kood.
Läs mer
14 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 25 950:-
Öluff i södra Thailand

Öluff i södra Thailand

Följ med och utforska våra favoritöar i södra Thailand. Njut av en avslappnad stämning, de vackra thailändska öarna och en semester bland kristallklart vatten och vita stränder.
Läs mer
15 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 30 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Jenna Gärdh

Travel Consultant

info|wt.se

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: