Vi kallar våra sol- och badsemestrar i USA för avkopplande äventyr. Vi kryddar nämligen gärna våra sol- och badresor med äventyr för att göra resan extra minnesvärd. På våra sol- och badresor i USA har vi valt ut unika stränder, hotell för alla smaker och destinationer där du kan uppleva både lokal kultur och vacker natur. Vi garanterar också en behaglig avkoppling där du kan släppa vardagen för en stund, smälta resans alla intryck och ladda upp inför nya äventyr. Se våra övriga förslag på sol- och badsemestrar runtom i världen.

Visa 5 upplevelser

Franska Polynesien och Hawaii

Välkommen till Stilla Havets paradisöar. Med en kombination av San Fransisco, Franska Polynesien och Hawaii är resan fullpackad med intryck. Pulserande storstäder, vulkaniska öar, turkosblå laguner och små lokalsamhällen bidrar alla till att göra den här resan helt unik.
Läs mer
22 dagar
MAJ - NOVEMBER
från 68 950:-
Öluff på magiska Hawaii

Öluff på magiska Hawaii

Ö-luffa och upplev det bästa Hawaii har att erbjuda i din egen takt. Vi ordnar så att allt är bokat och klart så du har boende, hyrbil, flyg, m.m. Sen väntar vackra stränder, korallrev, kultur och vulkaner på dig.
Läs mer
16 dagar
ÅRET OM
från 46 950:-
från 16 950:-
Jorden runt: USA, Cooköarna, Australien och Bali

Jorden runt: USA, Cooköarna, Australien och Bali

Åk på en jordenruntresa i 32 dagar med allt inkluderat: övernattningar och bilhyra i USA, boende på Cooköarna, boende och turer i Australien samt boende och all transport på Bali. Vi hjälper dig med massor av coola restips och skräddarsyr gärna din resa om du vill ha fler stopp, ändra din rutt, förlänga din vistelse, uppgradera dina övernattningar, med mera.
Läs mer
32 dagar
APRIL - OKTOBER
från 87 950:-
Familjeäventyr i Florida

Familjeäventyr i Florida

Åk med hela familjen på en oförglömlig resa till Floridas många nöjesparker, stämningsfulla städer, nationalparker och stränder. För att göra resan så bekväm och flexibel som möjligt har nien hyrbil under hela din vistelse och vi har förbokat allt boende för er.
Läs mer
10 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 17 950:-
från 7 450:-
Det bästa av Florida

Det bästa av Florida

Upplev det bästa av Florida! Gör en road trip från Orlando vidare till Fort Myers, Everglades Key West och avsluta bland Miamis Art Deco-kvarter. Djurliv, storstad, vackra stränder och kul nöjesparker!
Läs mer
14 dagar
OKTOBER - APRIL
från 23 950:-
från 8 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: