Att uppleva ett lands unika djurliv och växtlighet är för många en spännande och minnesvärd del av resan. Upplev Ecuadors fängslande djur och natur under ditt besök i landet. Vi erbjuder möjligheter att uppleva naturen till fots, i båt eller med bil – på egen hand eller tillsammans med en erfaren lokalguide som kan visa upp landets alla naturliga hemligheter för dig. Dessutom hjälper vi gärna till att boka boenden mitt inne i naturen för att verkligen uppleva djurlivet från första parkett. Se våra övriga förslag på resor bland djur och natur runtom i världen.

Visa 6 upplevelser

Följ med Winberg Travel och upplev det bästa av Sydamerika

Det bästa av Sydamerika

Upplev det bästa av Sydamerika på denna unika resa. Kom nära Galapagos fantastiska djurliv, se Machu Picchus inkaruiner, känn krafter i mäktiga Iguassufallen och njut av samba på Rio de Janeiros stränder.
Läs mer
17 dagar
ÅRET OM
från 71 950:-
Oplev landleguaner og alle de andre facinerede dyr på Galapagos

På äventyr till Machu Picchu, Galapagos och Cotopaxi

Följ med på denna drömresa till det bästa i Peru och Ecuador: Se soluppgången vid Maccu Picchu, lär dig mer om inkafolkets historia och kultur i Sacred Valley, upplev det unika djurlivet på Galapagos - avsluta resan med ett stopp vid foten av den enorma Cotopaxi-vulkanen.
Läs mer
17 dagar
ÅRET OM
från 63 950:-
Följ med Winberg Travel på äventyr i Ecuador och på Galapagos

Det bästa av Ecuador och Galapagos

Kom till de bästa marknaderna, de trevligaste små byarna och de vackraste vulkanerna i Ecuador och fortsätt med ö-luffning & kryssning till de mest unika öarna i världen
Läs mer
17 dagar
ÅRET OM
från 63 450:-
Följ med Winberg Travel på äventyr i Ecuador och på Galapagos

Ecuador och Galapagos för hela familjen

Tag med hela familjen på äventyr i Ecuador. Lär om indianernas liv och kultur i Amazonas, se vulkaner på nära håll, bada i vattenfall och upplev Galapagos fantastiska djurliv
Läs mer
19 dagar
ÅRET OM
från 45 950:-
från 41 950:-
Cuyabeno-reservatet ligger i amazonjunglen. Her får du mulighed for at komme helt tæt på den spændende flora og fauna som f.eks. omfatter aber, fugle, anakondaer og den lyserøde floddelfin

Fantastiska Amazonas & Galapagos

Följ med djupt in i Amazonas djungler, känns stämningen på marknaden i Otavalo och upplev Galapagos fantstiska djur- och naturliv under en spännande kryssning.
Läs mer
14 dagar
ÅRET RUNT
från 58 450:-
Följ med Winberg Travel på äventyr i Ecuador och på Galapagos

Vulkaner, Amazonas & Stillahavskusten

Utforska Amazonas, upplev Baños vackra vattenfall, cykla mountainbike vid mäktiga Chimborazo, utforska den charmiga staden Cuenca, njut av stränderna kring Montañita och upplev Isla de la Platas fantastiska djurliv. Denna resa tar med dig till de bästa.
Läs mer
18 dagar
JUNI - NOVEMBER
från 38 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: