16 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 19 950:-
Från 14 950:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Bali - Gudarnas Ö - lika exotiskt som namnet antyder. På denna mycket speciella indonesiska ö kan du se fram emot att uppleva den vackra kulturen, naturen och stränderna. Resan tar dig sen vidare till Gili Air med sina vackra stränder, azurblå vatten och unika korallrev. Resan ger dig möjligheten att uppleva allt i ditt eget tempo i vackra och natursköna omgivningar.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Indonesien här
Läs mer om Indonesien här.

Bästa reseperiod

Indonesien kan besökas året runt, temperaturen ligger konstant mellan 28-32 °C.
Landet har två årstider. Dels regnperioden från november till mars och torrperioden från april/maj till oktober. Under torrperioden är vädret mest stabilt även om man fortfarande kan förvänta sig en regnskur emellanåt. Under regnperioden förekommer intensiva regnskurar men oftast bara under kortare perioder.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Du reser från Skandinavien mot Bali, Indonesien.
Dag 2: Ankomst till Sanur
Vid ankomsten till Bali ska du leta efter din chaufför som väntar på dig med en skylt med ditt namn. Du åker direkt till hotellet i Sanur, en bilresa på cirka 30 minuter beroende på trafik.
Dag 3-4: Sanur
Dagen efter ankomsten kommer ett informationsmöte att äga rum på Jysk Service Center, där du får praktisk information om din resa. Sanur är ett av de mer fridfulla och lugnare områdena på Bali. Det finns en mysig strandpromenad där du tidigt på morgonen kan uppleva soluppgången över Bali. Njut av maten på någon av stadens många restauranger eller passa på shoppa. Du kan också hyra en cykel och uppleva staden på egen hand. (F)
Dag 5: Sanur-Batubulan-Celuk-Ubud
Denna dag kommer du att ha möjlighet att uppleva den traditionella och mycket intressanta barongdansen i byn Batubulan. Därefter går resan vidare till Celuk för att se de vackra "filigran"-silversmyckena som tillverkas på Bali i de lokala silververkstäderna. Du kan också beskåda de vackra balinesiska trähantverken. Vid middagstid kommer du till den mycket charmiga kulturstaden Ubud. Du bor på ett hotell i utkanten av staden. Från ditt hotell går en gratis pendelbuss till centrum, annars når du staden till fots på cirka 15 minuter. (F)
Dag 6-7: Ubud
Ubud med omgivningar bjuder på mycket att se och göra. Detta är Balis konstnärliga centrum, som också är känt för yoga, meditation och avkopplande spavistelser. Det finns många intressanta butiker, museer, gallerier och inte minst dansföreställningar i staden. Är du lite äventyrslysten kan du följa med på forsränning nedför floderna, cykla eller bestiga antingen Batur (1717 möh) eller vulkanen Agung (3142 möh). Gör också ett besök på de intressanta marknaderna och de unika restaurangerna i staden. Dessutom har Ubud många bra vandringsleder precis utanför staden som du kan utforska på egen hand. (F)
Dag 8: Ubud-Gili Air
Du kommer att hämtas från ditt hotell i Ubud och köras till Padang Bai. Därifrån åker du motorbåt till Gili Air via Lombok. Båtturen tar cirka två timmar och du kommer att vara framme omkring middagstid. (F)
Dag 9-13: Strandsemester på exotiska Gili Air
Under de följande dagarna står avkoppling på ön Gili Air på schemat. Här kan du snorkla och dyka. Ön har en omkrets på 5 km och en promenad runt ön är en härlig upplevelse. Här råder lugn och ro men ön är också under utveckling. Det finns ett antal restauranger på sydöstra delen av ön och stadslivet har blivit lite mer påtagligt. (F)
Dag 14: Gili Air–Padang Bai–Sanur
Du åker motorbåt från Gili Air via Gili Trawangan till Padang Bai. Därefter väntar buss till ditt hotell i Sanur och du kommer fram på eftermiddagen. Du kan avsluta resan på stranden eller vid poolen och sammanfatta dina intryck från resan. (F)
Dag 15: Sanur-Denpasar flygplats
Efter frukost finns lite ledig tid innan du måste checka ut. Under dagen kommer du att hämtas och köras till flygplatsen. (F)
Dag 16: Ankomst till Skandinavien

Övernattningar

Tre nätter på standardhotell i Sanur
Tre nätter på standardhotell i Ubud
Sex nätter på standardhotell på Gili Air
En natt på standardhotell i Sanur


Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

april - oktober

Packlista

 • Kläder för väder
 • Regnkappa eller poncho
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien - Denpasar t/r (inklusive bagage)
 • 18 nätter på hotell
 • Alla transfers, måltider, utflykter och transporter enligt program

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecentre i Indonesien

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Servicecenter Indonesien

Indonesien

Här på servicecentret på Bali kan du få massor med information och inspiration för din resa på Bali.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF