Sök
Sök
Bali & Gili Air för familjen
Bali Water Temple - Pura Ulun Danu
Bali Risbonde, Indonesien
Bali Tempel - Gunung Kawi
Bali-Lombok Cykelrejse
Bali-Lombok cykelrejse
Solnedgang på Bali.
Munduk vandfaldet
Tulamben, Bali, Indonesien
Indonesien
Kunstrejse på Bali
Tanah Lot templet
Farvestrålende maske, Bali, Indonesien.

Bali & Gili Air för familjen

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 18 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 13495:-

Reslängd: 16 dagar

På denna familjevänliga med stora upplevelser och lite enklare boende får man uppleva Bali och Gili-öarna på nära håll!

Bali - Gudarnas Ö - lika exotiskt som namnet antyder. På denna mycket speciella indonesiska ö kan du se fram emot att uppleva den vackra kulturen, naturen och stränderna. Resan tar dig sen vidare till Gili Air med sina vackra stränder, azurblå vatten och unika korallrev. Resan ger dig möjligheten att uppleva allt i ditt eget tempo i vackra och natursköna omgivningar.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Indonesien här
Läs mer om Indonesien här.

Väder

Indonesien kan besökas året runt, temperaturen ligger konstant mellan 28-32 °C.
Landet har två årstider. Dels regnperioden från november till mars och torrperioden från april/maj till oktober. Under torrperioden är vädret mest stabilt även om man fortfarande kan förvänta sig en regnskur emellanåt. Under regnperioden förekommer intensiva regnskurar men oftast bara under kortare perioder.

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien

Du reser från Skandinavien mot Bali, Indonesien.

Dag 2: Ankomst till Sanur

Vid ankomsten till Bali ska du leta efter din chaufför som väntar på dig med en skylt med ditt namn. Du åker direkt till hotellet i Sanur, en bilresa på cirka 30 minuter beroende på trafik.

Dag 3-4: Sanur

Dagen efter ankomsten kommer ett informationsmöte att äga rum på Jysk Service Center, där du får praktisk information om din resa. Sanur är ett av de mer fridfulla och lugnare områdena på Bali. Det finns en mysig strandpromenad där du tidigt på morgonen kan uppleva soluppgången över Bali. Njut av maten på någon av stadens många restauranger eller passa på shoppa. Du kan också hyra en cykel och uppleva staden på egen hand. ([F])

Dag 5: Sanur-Batubulan-Celuk-Ubud

Denna dag kommer du att ha möjlighet att uppleva den traditionella och mycket intressanta barongdansen i byn Batubulan. Därefter går resan vidare till Celuk för att se de vackra "filigran"-silversmyckena som tillverkas på Bali i de lokala silververkstäderna. Du kan också beskåda de vackra balinesiska trähantverken. Vid middagstid kommer du till den mycket charmiga kulturstaden Ubud. Du bor på ett hotell i utkanten av staden. Från ditt hotell går en gratis pendelbuss till centrum, annars når du staden till fots på cirka 15 minuter. ([F])

Dag 6-7: Ubud

Ubud med omgivningar bjuder på mycket att se och göra. Detta är Balis konstnärliga centrum, som också är känt för yoga, meditation och avkopplande spavistelser. Det finns många intressanta butiker, museer, gallerier och inte minst dansföreställningar i staden. Är du lite äventyrslysten kan du följa med på forsränning nedför floderna, cykla eller bestiga antingen Batur (1717 möh) eller vulkanen Agung (3142 möh). Gör också ett besök på de intressanta marknaderna och de unika restaurangerna i staden. Dessutom har Ubud många bra vandringsleder precis utanför staden som du kan utforska på egen hand. ([F])

Dag 8: Ubud-Gili Air

Du kommer att hämtas från ditt hotell i Ubud och köras till Padang Bai. Därifrån åker du motorbåt till Gili Air via Lombok. Båtturen tar cirka två timmar och du kommer att vara framme omkring middagstid. ([F])

Dag 9-13: Strandsemester på exotiska Gili Air

Under de följande dagarna står avkoppling på ön Gili Air på schemat. Här kan du snorkla och dyka. Ön har en omkrets på 5 km och en promenad runt ön är en härlig upplevelse. Här råder lugn och ro men ön är också under utveckling. Det finns ett antal restauranger på sydöstra delen av ön och stadslivet har blivit lite mer påtagligt. ([F])

Dag 14: Gili Air–Padang Bai–Sanur

Du åker motorbåt från Gili Air via Gili Trawangan till Padang Bai. Därefter väntar buss till ditt hotell i Sanur och du kommer fram på eftermiddagen. Du kan avsluta resan på stranden eller vid poolen och sammanfatta dina intryck från resan. ([F])

Dag 15: Sanur-Denpasar flygplats

Efter frukost finns lite ledig tid innan du måste checka ut. Under dagen kommer du att hämtas och köras till flygplatsen. ([F])

Dag 16: Ankomst till Skandinavien

Övernattningar:
Tre nätter på standardhotell i Sanur
Tre nätter på standardhotell i Ubud
Sex nätter på standardhotell på Gili Air
En natt på standardhotell i SanurF = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 18 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 13495:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.


Svårighetsgrad

Lätt

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien - Denpasar t/r (inklusive bagage)
  • 18 nätter på hotell
  • Alla transfers, måltider, utflykter och transporter enligt program

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

FRÅN: 5 295:-
Komodo backpacker

Komodo för backpackern

Är du en backpacker som längtar efter äventyr? Då är kanske en femdagars båttur från Lombok till Komodo och tillbaka något för dig!

Reslängd: Fem dagar
Komodo Rinca

Expedition: Komodo/Rinca

Många ser mötet med komodovaranerna som höjdpunkten på resan. Med det sagt bidrar mycket annat till att göra upplevelsen minnesvärd, inte minst livet ombord på båten, öns fantastiska natur och det vilda djurlivet.

Reslängd: Tre dagar
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: