En kör-självresa i Kanada ger dig stor frihet, samtidigt som du får bekvämligheten i att ha alla dina tillhörigheter samlade på ett ställe. Våra förslag på road trips i Kanada är speciellt utformade för dig som vill se och uppleva så mycket som möjligt under din semester. Välj mellan att hyra bil, camper van eller en fullt utrustad husbil. Vi kan hjälpa dig att planera din rutt och boka resans alla boenden i förväg. På så sätt behöver du bara koncentrera dig på att njuta av upplevelserna under din road trip i Kanada. Se våra övriga kör själv-resor runtom i världen.

Visa 5 upplevelser

Med husbil i västra Kanada

Västra Kanada med egen husbil

I detta förslag på en skräddarsydd resa i västra Kanada startar du resan i Vancouver och fortsätter sedan på egen hand. Du kör en husbil och har sedan hela västra Kanada att utforska precis som du vill.
Läs mer
15 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 20 450:-
från 9 950:-
Road trip i östra Kanada

Road trip i östra Kanada

Se Ontario och Quebecs enastående nationalparker, spännande storstäder, mäktiga Niagarafallen och tusentals sjöar, vattendrag och vackra öar.
Läs mer
17 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 32 450:-
från 7 950:-
Familjeäventyr i Kanada

Familjeäventyr med bil i västra Kanada

Res med familjen till västra Kanada med sin storslagna natur och sköna äventyr. Vi har gjort ett reseförslag där man sitter mindre tid bakom ratten för att istället ha tid till att njuta av Kanadas fantastiska nationalparker och djurliv. Här bjuds på den vackraste naturen i provinserna British Columbia och Alberta.
Läs mer
12 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 27 950:-
från 9 450:-
Road trip i västra Kanada

Road trip i västra Kanada

I detta förslag på en skräddarsydd resa besöker du de vackraste platserna västra Kanada har att erbjuda. Här får du djur- och naturupplevelser maximerade och besöker nationalparkerna Banff, Yoho och Jasper samt fantastiska Vancouver Island.
Läs mer
16 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 31 450:-
från 9 450:-
Stora Kanadaresan

Stora Kanadaresan

Denna 21-dagars road trip bjuder på fantastisk natur, vildmarksupplevelser och mysiga små städer i British Columbia och Alberta. Du reser genom Rocky Mountains med Banff, Jasper och Yoho) och åker gör den fantastiska Inside Passage med båt till Vancouver Island.
Läs mer
21 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 43 950:-
från 10 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: