Upp till 30 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 13 950:-
Boka dina flygbiljetter till Nepal genom oss på Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Vi har rest mycket själva och vill gärna dela med oss av våra upplevelser i och omkring Nepal. Vi kan arrangera din semester så att flygbiljetter, utflykter och boende helt motsvarar din bild av drömresan till Nepal. Vi kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, nämligen att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag till Nepal här
Läs mer om Nepal här

Bästa reseperiod

Bästa tid att resa i Nepal är från slutet av september till slutet av november då luften är hög och klar och vyerna som vackrast. De näst bästa tiden att åka är under våren från mars till maj när rhododendron blommar, det regnar dock lite mer då än under hösten. Vintern är för rutinerade vandrare eller de som inte har något emot att det kan bli riktigt kallt denna tid på året, speciellt uppe i berget. Själva regnperioden är från juni till och med augusti förutom i området Mustang berörs lite eller inte alls av monsunregnen.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien mot Kathmandu dit du anländer nästa dag. Det är en eller två mellanlandningar på vägen beroende på vilket flygbolag du väljer att resa med.
Dag 2: Ankomst Kathmandu, Nepal
Du möts på flygplatsen och körs till ditt guest house i Nepals huvudstad Kathmandu där du har två övernattningar. Resten av dagen är på egen hand att komma ikapp tidsskillnaden, besöka vårt servicekontor för att få tips och hjälp med utflykter mm. Och kanske börja bekanta dig en smula med staden.
Dag 3: På upptäcktsfärd i Kathmandu
På egen hand i Kathmandu. Detta är en otroligt spännande plats och livlig huvudstad med massor av historia, kultur och annorlunda sinnesintryck. Missa inte Durbar Square med vackra tempel och palats, ”ap-templet” Swyambhunath, Nepals största buddhistiska stupa Boudanath och Nepals viktigaste hinduiska tempel Pashupatinath. Utforska också gyttret av små, smala gator, marknader och den lokala vardagen.
Dag 4: Vidare på egen hand
I dag fortsätter du din resa vidare i Nepal. Antingen helt på egen hand eller så hjälper vi dig att boka resten av din resa, hela eller delar av den. Vårt servicekontor ligger i stadsdelen Thamel i närheten av ditt guest house. Det är en perfekt samlingsplats där man träffar likasinnade och kan utväxla erfarenheter, tips eller kanske hitta någon att vandra tillsammans med. Det är också en liten oas för den som behöver lite andrum efter en lång resa eller bara en dag runtom i Kathmandu. Här arbetar våra nepalesiska kollegor som gärna hjälper dig med frågor och funderingar. Du kan också boka utflykter på plats här.

Övernattningar

Två nätter på guesthouse i Kathmandu

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

september - november

Packlista

 • Ryggsäck
 • Vandringsbyxor - både korta och långa
 • T-tröjor och långärmade tröjor/skortor
 • Vandringskängor/grövre skor
 • Badkläder och handduk
 • Sandaer/flip flops
 • Regnjacka eller poncho
 • Fick- eller pannlampa
 • Solglasögon, solskyddsfaktor och myggmedel
 • Ryggsäck
 • Egen vattenflaska
 • Vattentäta packpåsar
 • Äventyrslust

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien – Kathmandu t/r (inklusive bagage)
 • Transfer från flygplatsen till ditt guest house
 • Två övernattningar på guesthouse i Kathmandu
 • Trygghet på resan – nödtelefon bemannad dygnet runt
 • Täckning av paketreselagen och Resegarantifonden

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecenter i Nepal

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Service Center, Kathmandu, Nepal

Nepal

Winberg Travel Servicecenter Kathmandu ligger centralt i staden vid stadsdelen Thamel i Nepals huvudstad Kathmandu.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: