Upp till 90 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 7 550:-
Boka dina flygbiljetter till Singapore genom Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Vi bokar även ett ankomstpaket med två nätter på hotell inne i Singapore åt dig - en perfekt mjuklandning på en spännande resa i Asien.

Vi hjälper även till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, till exempel att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar, flygbolagens allianser, stop-over-möjligheter, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.


Läs mer om Singapore
Se alla våra andra fantastiska reseförslag till Singapore här

Bästa reseperiod

Singapore har ett tropiskt regnskogsklimat. Det betyder att det är varmt och fuktigt året om. Två gånger om året är det monsunsäsong, från juni till september och igen från december till mars. Här kan det regna i dagar och det är bara om man har tur som man kan skymta solen bakom de grå regnmolnen. Generellt sett är därför våren bästa tiden att resa då det inte är lika många regndagar och luftfuktigheten är lägre än andra tider på året. Genomsnittstemperaturen är ca 27-29 grader under vårmånaderna. Det är dock alltid en bra idé att ta med ett paraply så är man förberedd på de iblandplötsliga skyfallen.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa Skandinavien
Avresa från Skandinavien mot Singapore dit du ankommer nästa dag. Beroende på vilket flygbolag du väljer kan det vara en eller två mellanlandningar på vägen.
Dag 2: Ankomst Singapore
Ankomst till Singapore. Du tar själv metro, buss eller taxi till ditt hotell och checkar in. Resten av dagen är på egen hand.
Dag 3: På äventyr i Singapore
Upplev Singapore på egen hand. Varför inte besöka någon av stadens gröna lungor som t.ex. Garden by the Bay där du bland de gröna gräsmattorna kan se de ikoniska ”jätteträden” som lyser vackert omkvällen. Du kan också shoppa loss på någon av de många och stora shoppinggalleriorna eller strosa runt bland småbutikerna i Chinatown. Eller varför inte åka ut på en utflykt till en av de små öarna utanför själva staden eller bada vid de konstgjorda stränderna i Sentosa?
Dag 4: Vidare på egen hand
Idag kan du så fortsätta din resa runt i Singapore eller åka vidare på nya äventyr i Asien eller Oceanien. Bill du boka extra nätter i Singapore eller få hjälp med resten av din resa hjälper vi dig gärna.

Övernattningar

Två nätter på budgethotell

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

Året om

Packlista

 • Kläder för väder
 • Regnkappa eller poncho
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Vattenflaska

I priset ingår

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: