Sök
Sök
Singapore
Singapore
Singapore, China Town
En af Singapore ZOO's mange indboere.
Stranden på Sentosa Island, Singapore

På egen hand i Singapore

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 6 550:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 90 dagar

Få en bra start på resan till Singapore. Vi bokar flyg och de första två övernattningarna och du kan sedan luffa iväg på egna äventyr eller boka resten av resan med oss

Boka dina flygbiljetter till Singapore genom Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Våra kreativa och beresta Travel Consultants är redo att dela med sig av sina upplevelser i Singapore. De kan arrangera din semester så att flygbiljetter, utflykter och boende helt motsvarar din bild av drömresan till Singapore.

Vi på Winbergs kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, nämligen att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Läs mer om Singapore.
Se alla våra andra fantastiska reseförslag till Singapore här

Väder

Singapore har ett tropiskt regnskogsklimat. Det betyder att det är varmt och fuktigt året om. Två gånger om året är det monsunsäsong, från juni till september och igen från december till mars. Här kan det regna i dagar och det är bara om man har tur som man kan skymta solen bakom de grå regnmolnen. Generellt sett är därför våren bästa tiden att resa då det inte är lika många regndagar och luftfuktigheten är lägre än andra tider på året. Genomsnittstemperaturen är ca 27-29 grader under vårmånaderna. Det är dock alltid en bra idé att ta med ett paraply så är man förberedd på de biland plötsliga skyfallen.

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa Skandinavien
Avresa från Skandinavien mot Singapore dit du ankommer nästa dag. Beroende på vilket flygbolag du väljer kan det vara en eller två mellanlandningar på vägen.

Dag 2: Ankomst Singapore
Ankomst till Singapore. Du tar själv metro, buss eller taxi till ditt hotell och checkar in. Resten av dagen är på egen hand.

Dag 3: På äventyr i Singapore
Upplev Singapore på egen hand. Varför inte besöka någon av stadens gröna lungor som t.ex. Garden by the Bay där du bland de gröna gräsmattorna kan se de ikoniska ”jätteträden” som lyser vackert omkvällen. Du kan också shoppa loss på någon av de många och stora shoppinggalleriorna eller strosa runt bland småbutikerna i Chinatown. Eller varför inte åka ut på en utflykt till en av de små öarna utanför själva staden eller bada vid de konstgjorda stränderna i Sentosa?

Dag 4: Vidare på egen hand
Idag kan du så fortsätta din resa runt i Singapore eller åka vidare på nya äventyr i Asien eller Oceanien.

Övernattningar:
2 nätter på budgethotell i Singapore.
Självklart kan du uppgradera till hotell i precis den klass du önskar.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 6 550:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien - Singapore t/r i ekonomiklass
  • 2 övernattningar på budgethotell i Singapore
  • Självklart kan du uppgradera till hotell i precis den klass du önskar.
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: