På Winberg Travel vill vi gärna framhäva att man märker världen när man reser – inklusive när man bor på hotell. Vi sätter därför också i ära att finna det rätta hotellet just för dina behov, önskemål och budget. Vi erbjuder därför både budgethotell, standardhotell, förstaklasshotell, privat inkvartering, bed & breakfast, lägenheter och ranchboenden.

Expertråd
Fördelarna med att reservera dina övernattningar i USA genom oss är många. Viktigast är nog den att våra erfarna travel consultants med särskild expertis på USA har stor och mångårig erfarenhet av att resa runt i landet och planera resor och uppehälle. Vi kan därför hjälpa dig med att välja ut den perfekta övernattningen just enligt din planering. Priset är naturligtvis en viktig aspekt men de billigaste hotellen är inte alltid de bästa eller de mest praktiska. Man tjänar gott på att överväga lite olika parametrar: var i området man vill bo, hur avstånden ser ut, närhet till lokaltrafik, shoppingmöjligheter, närhet till olika sevärdheter, barnvänlighet och mycket annat. Allt detta beror ju i högsta grad på vem du är, varthän du vill och vad du vill uppleva.

Tips som kan förändra din resa
Ska jag bo mitt i stan? Kan jag hitta något inne i nationalparken? Vad missar jag om jag väljer det ena över det andra?
– Om du till exempel har tänkt dig att besöka Moab och uppleva den fantastiska naturen så är det mycket häftigare att bo 15 kilometer utanför själva stan. Det ger en unik möjlighet att komma nära naturen.
– Letar du hotell i New York behöver du inte nödvändigtvis bo mitt i centrum. Så länge du bor nära en tunnelbana så att du enkelt kan komma runt i stan och då kan ett billigare hotell utanför centrum vara den perfekta lösningen.
– Är du sugen på lokala och autentiska upplevelser? Då kan vi till exempel. rekommendera ett bed & breakfast i Louisiana, där du kommer i fin kontakt med de sköna fransk-amerikanerna.
– Vissa hotell slänger även in en äventyrstur i priset helt gratis. Prata mera om detta med din travel consultant.

Spara tid
Om du bokar hotellnätterna, eller i alla fall ett par av dem, hemifrån, undviker du att slösa bort tid under din resa på att leta övernattningar. Det kan vara en djungel att hitta ett bra boende och det kan lätt bli fullbokat. På så sätt kan du fokusera på din resa och med gott fokus ta till dig semesterupplevelserna i USA.

Bekvämt och säkert
Om du köper dina nätter hos oss så hjälper vi dig att lösa eventuella problem som kan uppstå på vägen och du slipper stå med hela problemet själv framme vid destinationen.

Här kan du se exempel på vilka städer vi erbjuder hotell i:
New York
Las Vegas
San Francisco
Seattle
Miami
Los Angeles
New Orleans
Orlando
Boston
New York, USA
Boston, USALas Vegas, USALos Angeles, USAMiami, USASan Francisco, Californien, USA

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: