Vi kallar våra sol- och badsemestrar i Maldiverna för avkopplande äventyr. Vi kryddar nämligen gärna våra sol- och badresor med äventyr för att göra resan extra minnesvärd. På våra sol- och badresor i Maldiverna har vi valt ut unika stränder, hotell för alla smaker och destinationer där du kan uppleva både lokal kultur och vacker natur. Vi garanterar också en behaglig avkoppling där du kan släppa vardagen för en stund, smälta resans alla intryck och ladda upp inför nya äventyr. Se våra övriga förslag på sol- och badsemestrar runtom i världen.

Visa 11 upplevelser

Öluff i Indiska Oceanen

Ett fantastiskt sätt att uppleva Maldiverna på är utan tvekan genom att öluffa. Under den här resan får du utforska två charmiga, lokala öar fyllda med spännande aktiviteter, och avslutar sedan resan med lite lyx på en paradisisk resort-ö.
Läs mer
12 dagar
DECEMBER - APRIL
från 47 950:-
från 32 450:-

Upplevelseresa till Maldiverna med lokal charm och exotisk water villa

Njut av Maldivernas exotiska paradis från en lyxig Water Villa och se fram emot lokala upplevelser på Dhigurah – en av de vackraste lokala öarna. Den vackra övärlden erbjuder paradisstränder, svajande palmer och turkosblått vatten, och har kan du komma nära valhajar, havssköldpaddor, rockor och färgstarka koraller.
Läs mer
13 dagar
från 47 950:-
från 28 950:-
Med egen båt Maldiverna

Med egen båt bland Maldivernas atoller

Ö-luffa på Maldiverna i egen båt – kryssa på klarblått vatten mellan sandstränder och äventyr. Perfekt för en större familj eller med kompisarna.
Läs mer
9 dagar
DECEMBER - APRIL
från 33 950:-
Sri Lanka & Maldiverna kombo

Äventyr på Maldiverna och Sri Lanka

Börja din semester med ett aktivt äventyr på Sri Lanka, där du ska vandra, forsränna och cykla i den fantastiska naturen. Avsluta på Maldiverna där du får möjlighet att snorkla och paddla på en stand up paddle board medan du njuter av landets kritvita stränder.
Läs mer
15 dagar
DECEMBER - APRIL
från 35 950:-
Lyxigt liveaboard & spa på Maldiverna

Lyxigt liveaboard & spa på Maldiverna

Frågan är; skall man välja det fullständiga dykpaketet eller det lilla och få tid att njuta av den vackra båten och de härliga spabehandlingarna. Varje dag finns det också möjlighet att starta med yoga innan innan frukost.
Läs mer
11 dagar
DECEMBER - APRIL
från 51 450:-
Maldiverna i egen villa

Maldiverna i egen villa

Samla familj och vänner och åk till Maldivernas paradisstränder. Njut av sol, bad, strand och Maldivernas kristallklara vatten. Bo i eget hus med trädgård och plats för upp till 10 personer.
Läs mer
10 dagar
DECEMBER - APRIL
från 23 450:-
från 18 450:-
Lyxresa Maldiverna

Maldiverna Deluxe

Längtar du efter lyx, all inclusive och välbefinnande i egen strandvilla med pool kommer du att älska den här resan. Du bor på ön Kanifushi i Lhaviyani-atollen vid kritvita stränder och kristallklart vatten
Läs mer
11 dagar
DECEMBER - APRIL
från 72 950:-
Tropiskt äventyr

Tropiskt äventyr för hela familjen

Avkoppling på en vacker resort på exotiska Maldiverna, vita sandstränder med vajande palmer och inte minst - upplevelser över och under vattenytan. En resort med plats för hela familjen.
Läs mer
12 dagar
DECEMBER - APRIL
från 46 950:-
från 12 450:-
Maldiverna till budgetpris

Maldiverna med lokal charm

Plånboksvänligt drömäventyr. Bo på mysiga lokala öar och upplev ett annorlunda Maldiverna. Stränderna är lika vita, vattnet lika blått med priserna helt annorlunda!
Läs mer
10 dagar
DECEMBER - APRIL
från 21 450:-
Maldiverna på egen hand

Res på egen hand på Maldiverna

Res runt Maldiverna i egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, hämtning på flygplatsen och två nätter förbokat.
Läs mer
Upp till 30 dagar
DECEMBER - APRIL
från 14 950:-
Solsemester Maldiverna

Solsemester på Maldiverna

Skön solsemester på Maldiverna med boende på Reethi Faru Resort med fantastisk utsikt över havet som skiftar i alla blå nyanser, bländande vita sandstränder - ett riktigt paradis både ovan och under vattenytan!
Läs mer
9 dagar
DECEMBER - APRIL
från 32 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: