Att uppleva ett lands unika djurliv och växtlighet är för många en spännande och minnesvärd del av resan. Upplev Sri Lankas fängslande djur och natur under ditt besök i landet. Vi erbjuder möjligheter att uppleva naturen till fots, i båt eller med bil – på egen hand eller tillsammans med en erfaren lokalguide som kan visa upp landets alla naturliga hemligheter för dig. Dessutom hjälper vi gärna till att boka boenden mitt inne i naturen för att verkligen uppleva djurlivet från första parkett. Se våra övriga förslag på resor bland djur och natur runtom i världen.

Visa 9 upplevelser

Påskresa Sri Lanka

Upplevelseresa till Sri Lanka med natur, kultur och strand

Upplev det bästa av Sri Lanka på den här resan, där du besöker Lejonklippan och den gamla huvudstaden Kandy. Utforska också de böljande, gröna teplantagen på höglandet och det unika djurlivet i Udawalawe. Resan avslutas med en vistelse i Mirissa där du kan njuta av vackra stränder.
Läs mer
15 dagar
DEC-APR
från 29 950:-
från 18 950:-
Familjeresa Sri Lanka

Med familjen på Sri Lanka

Spännande upptäcktsresa för hela familjen - utforska Sri Lankas underbara djurliv, natur och kultur. Avsluta med en härlig strandvistelse vid kusten i Mirissa.
Läs mer
15 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 28 450:-
från 15 450:-
Sri Lanka & Maldiverna på egen hand

Natur och kultur på Sri Lanka och kryssning i Maldivernas övärld

Upplev den avslappnade livsstilen på Sri Lanka med kultur och andlighet. Kom nära inpå elefanter och blåvalar, lär dig tillaga traditionella maträtter, lär dig mer om den lokala teproduktionen och fördjupa dig i buddhismen. Resan avslutas med en kryssning i Maldivernas vackra övärld.
Läs mer
Upp till 30 dagar
SEPTEMBER - MAJ
från 49 450:-
Äventyr på Sri Lanka

Aktivt äventyr på Sri Lanka

Forsränning, bergsbestigning och surfing är bara några av alla de upplevelser som väntar under denna aktiva resa till Sri Lanka. Du får även inblick i den srilankesiska kulturen och besöker några av landets mest ikoniska platser, som Sigiriya Lion Rock och Dambulla Caves.
Läs mer
18 dagar
DECEMBER - MAJ
från 37 950:-
Kulturella Sri Lanka med Jaffna

Kulturella Sri Lanka, Jaffna och orörda stränder

Okända kulturskatter i Jaffna och Anuradhapura. Upplev de orörda stränderna i Passikuda följt av några av landets mer kända kulturella höjdpunkter och stillheten i Kithugalas skogar.
Läs mer
15 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 31 450:-
Sommar på Sri Lankas östkust

Sommar på Sri Lankas östkust

Vidsträckta stränder, historiska städer, elefanter, vänliga, människor, billiga priser, oslagbara tågresor och underbar mat - det är endast några av upplevelser som väntar i Sri Lanka.
Läs mer
15 dagar
MAJ - OKTOBER
från 30 950:-
från 20 450:-
Storslagen sommarresa lyx

Storslagen sommarresa

Kombinationen av djur, vacker natur, härliga stränder och kulturupplevelser utgör ramen för denna kalasfina sommarresa till Sri Lanka. Vi ser till att du bor bekvämt och kan koppla av efter upptäcktsfärder och utflykter.
Läs mer
18 dagar
MAJ - OKTOBER
från 47 450:-
Sri Lanka off the beaten track

Sri Lanka bortom allfartsvägarna

Gör en resa runt på Sri Lanka bortom allfartsägarna. Välkända höjdpunkter varvat med platser och upplevelser "off the beaten track".
Läs mer
13 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 32 950:-
Sri Lanka Deluxe

Sri Lanka Deluxe

Gå på upptäcktsfärd i Sri Lankas kultur, njut av naturen i Ella, luta dig tillbaka på den vackra stranden i Mirissa och bo på handplockade förstklassiga hotell och lodger.
Läs mer
15 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 41 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: