Att uppleva ett lands unika djurliv och växtlighet är för många en spännande och minnesvärd del av resan. Upplev USA:s fängslande djur och natur under ditt besök i landet. Vi erbjuder möjligheter att uppleva naturen till fots, i båt eller med bil – på egen hand eller tillsammans med en erfaren lokalguide som kan visa upp landets alla naturliga hemligheter för dig. Dessutom hjälper vi gärna till att boka boenden mitt inne i naturen för att verkligen uppleva djurlivet från första parkett. Se våra övriga förslag på resor bland djur och natur runtom i världen.

Visa 10 upplevelser

Franska Polynesien och Hawaii

Välkommen till Stilla Havets paradisöar. Med en kombination av San Fransisco, Franska Polynesien och Hawaii är resan fullpackad med intryck. Pulserande storstäder, vulkaniska öar, turkosblå laguner och små lokalsamhällen bidrar alla till att göra den här resan helt unik.
Läs mer
22 dagar
MAJ - NOVEMBER
från 68 450:-
Delicate Arch i Arches National Park i USA

De läckraste nationalparkerna i USA

Ta en road trip bland USA:s läckraste nationalparker. Du besöker coola Yellowstone och fantastiska Grand Canyon. Spana efter både björnar och älgar i Yosemite, lev som navajoindian i Monument Valley och smaka på det fantastiska vinet i Napa Valley.
Läs mer
21 dagar
MAJ - OKTOBER
från 44 450:-
Häftig roadtrip i USA

Cool road trip i västra USA

Denna sköna roadtrip tar dig till vackra städer och några av de mest orörda och vackra nationalparkerna i sydvästra USA. Upptäck platser som Las Vegas, Grand Canyon, Monument Valley, Arches nationalpark, Zions nationalpark, Death Valley, Yosemite, San Francisco, Highway 1 och Las Vegas
Läs mer
23 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 38 950:-
På upptäcktsfärd i Alaskas storslagna natur

På upptäcktsfärd i Alaskas storslagna natur

Denna resa tar dig hela vägen in i hjärtat av Alaskas vildmark där du kan se de imponerande glaciärerna, spana efter vilda björnar, vandra i den vackra naturen, se valar och paddla kajak. Ett fantastiskt vildmarksäventyr!
Läs mer
16 dagar
MAJ - SEPTEMBER
från 45 450:-
Vilda västern

Vilda västern, road trip i Rocky Mountains

Road trip med en kombination av cowboyäventyr och läckra nationalparker som Yellowstone, Rocky Mountains, Badlands och Arches nationalpark. Färden går via Blackhills där du kan uppleva de ikoniska monumenten Crazy Horse och Mount Rushmore.
Läs mer
15 dagar
MAJ - NOVEMBER
från 31 450:-
från 7 950:-
Öluff på magiska Hawaii

Öluff på magiska Hawaii

Ö-luffa och upplev det bästa Hawaii har att erbjuda i din egen takt. Vi ordnar så att allt är bokat och klart så du har boende, hyrbil, flyg, m.m. Sen väntar vackra stränder, korallrev, kultur och vulkaner på dig.
Läs mer
16 dagar
ÅRET OM
från 43 950:-
från 16 450:-
Klassisk roadtrip i västra USA

Klassisk roadtrip i västra USA

Gör en roadtrip bland västra USA:s vackra nationalparker och läckra städer i Kalifornien, Utah och Nevada. Rutten tar dig till klassiska sevärdheter, men även till spännande och unika stopp på vägen. Upptäck Las Vegas, Yosemite, Highway 1, Los Angeles, Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion och Death Valley
Läs mer
16 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 29 450:-
från 10 450:-
Stora rundresan i USA

Stora rundresan i USA

En roadtrip i magnifika nationalparker, vinprovning i Napa Valley, öluff på Hawaii och storstadsupplevelser i New York är bara en del av vad denna unika och kontrastfyllda rundresa i USA bjuder på.
Läs mer
22 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 47 950:-
Jorden runt: USA, Cooköarna, Australien och Bali

Jorden runt: USA, Cooköarna, Australien och Bali

Åk på en jordenruntresa i 32 dagar med allt inkluderat: övernattningar och bilhyra i USA, boende på Cooköarna, boende och turer i Australien samt boende och all transport på Bali. Vi hjälper dig med massor av coola restips och skräddarsyr gärna din resa om du vill ha fler stopp, ändra din rutt, förlänga din vistelse, uppgradera dina övernattningar, med mera.
Läs mer
32 dagar
APRIL - OKTOBER
från 87 950:-
New England med det lilla extra

New England med det lilla extra

Utforska New Englands charm, fantastiska landskap och historiska platser. Vi har dessutom kryddat din road trip med besök till Finger Lakes, Adirondack Mountains och Niagarafallen för lite extra och mer kontrastfyllda upplevelser.
Läs mer
18 dagar
MAJ - OKTOBER
från 29 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: