Att uppleva ett lands unika djurliv och växtlighet är för många en spännande och minnesvärd del av resan. Upplev Brasiliens fängslande djur och natur under ditt besök i landet. Vi erbjuder möjligheter att uppleva naturen till fots, i båt eller med bil – på egen hand eller tillsammans med en erfaren lokalguide som kan visa upp landets alla naturliga hemligheter för dig. Dessutom hjälper vi gärna till att boka boenden mitt inne i naturen för att verkligen uppleva djurlivet från första parkett. Se våra övriga förslag på resor bland djur och natur runtom i världen.

Visa 10 upplevelser

Familjeäventyr i Brasilien

Familjeäventyr i Brasilien

Packa ryggsäcken och ta med barnen på äventyr. Upplev vilda djur i Amazonas, färgglada Rio de Janeiro och imponerande Iguazú med familjen på denna fantastiska rundresa i Brasilien.
Läs mer
14 dagar
ÅRET OM
från 64 450:-
från 35 450:-
Följ med Winberg Travel och upplev det bästa av Sydamerika

Det bästa av Sydamerika

Upplev det bästa av Sydamerika på denna unika resa. Kom nära Galapagos fantastiska djurliv, se Machu Picchus inkaruiner, känn krafter i mäktiga Iguassufallen och njut av samba på Rio de Janeiros stränder.
Läs mer
17 dagar
ÅRET OM
från 71 950:-
Buenos Aires, Iguazú, Parati, Ilha Grande och Rio

Buenos Aires, Iguazú, Parati, Ilha Grande och Rio

Upptäck läckra Buenos Aires, naturens krafter i Iguazú, charmiga Parati, paradisön Ilha Grande och livliga Rio de Janeiro på en och samma resa.
Läs mer
19 dagar
NOVEMBER - MARS
från 28 450:-
På äventyr i Brasilien och Argentina

På äventyr i Brasilien och Argentina

Sambarytmer i Rio de Janeiro. Fantastiska naturkrafter i Foz de Iguazú. Se Sydamerikas vilda djur på Yacutinga Lodge. Tango och stilig kolonialarkitektur i Buenos Aires - Pampas med gauchos och kött i världsklass.
Läs mer
17 dagar
NOVMEBER - MARS
från 42 450:-
Backpacking Brasilien

Backpacking i Brasilien

Detta reseförslag är för backpackers eller budgetresenärer som vill uppleva det bästa av Brasilien. Alla övernattningar, flyg och bussresor ingår, vilket ger dig friheten att utforska landet på egen hand.
Läs mer
19 dagar
ÅRET OM
från 34 450:-
Brasiliens höjdpunkter

Brasiliens höjdpunkter

På denna rundresa kommer du att få uppleva det bästa som Brasilien har att erbjuda med en lite lyx-kant på alla nätter; kultur i Paraty, rikt djurliv i Pantanal, magiska Iguazú och vackra stränder i Rio.
Läs mer
15 dagar
ÅRET OM
från 60 950:-
Det bästa av Brasilien

Det bästa av Brasilien

Denna stora äventyrsresa i Brasilien tar dig med på en expedition längs Amazonasfloden där du möter indianstammar och övernattar i hängmattor till ljuden av Amazonas regnskog. Från Manaus fortsätter resan till fantastiska Rio de Janeiro, charmiga Paraty, paradisön Ilha Grande och Iguazús ikoniska vattenfall.
Läs mer
20 dagar
ÅRET OM
från 47 950:-
Jaguarer i Pantanal

Pantanal, Olinda & coola Rio

Upplev Brasiliens många kontraster på denna rundtur genom sambans hemland: jaguarsafari i Pantanal, färgsprakande Rio de Janeiro och stämningsfullt historiska Olinda. Vi har inkluderat stadsturer, cykelturer, jaguarsafari, hästturer och mer.
Läs mer
13 dagar
ÅRET OM
från 51 450:-
Norra Brasilien

Äventyr i norra Brasilien

Följ med Winberg Travel på äventyr i norra Brasilien. Här väntar dig fantastiska natur- och kulturupplevelser som capoeiradans i Salvador, trekking det fantastiska landskapet i Chapada Diamantina, 4WD-körning och overland adventure i Lençóis Maranhenses nationalpark samt surfing och strandsemester i Jericoacoara.
Läs mer
19 dagar
ÅRET OM
från 63 450:-
Sand & samba i Brasilien

Samba, strand & trekking

Kombinera Brasiliens vackra stränder med fantastiska kultur- och trekkingupplevelser. Resan tar dig till charmerande Paraty, till ett tvådagstrek till Ponta Negra, till paradisön Ilha Grande, till fantastiska Rio de Janeiro och till de imponerande vattenfallen vid Iguazú-floden.
Läs mer
16 dagar
ÅRET OM
från 31 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: