Att uppleva ett lands unika djurliv och växtlighet är för många en spännande och minnesvärd del av resan. Upplev Costa Ricas fängslande djur och natur under ditt besök i landet. Vi erbjuder möjligheter att uppleva naturen till fots, i båt eller med bil – på egen hand eller tillsammans med en erfaren lokalguide som kan visa upp landets alla naturliga hemligheter för dig. Dessutom hjälper vi gärna till att boka boenden mitt inne i naturen för att verkligen uppleva djurlivet från första parkett. Se våra förslag på resor bland djur och natur runtom i världen.

Visa 10 upplevelser

Upplevelseresa till Costa Rica med natur, djurliv och strand

Upplev Costa Ricas höjdpunkter på denna spännande resa med fantastiska natur- och djurupplevelser i Tortuguero national Park samt besök vid Arenal-vulkanen vid La Fortuna, molnregnskogen i Monteverde och Irazu-vulkanen. Resan avslutas med avkoppling och strandsemester vid Stillahavskusten i Samara.
Läs mer
15 dagar
DEC-APR
från 34 950:-
från 23 950:-

Costa Ricas höjdpunkter

Upplev Costa Ricas höjdpunkter. Se fram emot en resa som bjuder på fantastiska natur- och djurupplevelser i Tortuguero National Park, Arenal-vulkanen vid La Fortuna och molnregnskogen i Monteverde. Resan avrundas med strandsemester vid Stillahavskusten i Manuel Antonio.
Läs mer
14 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 31 450:-

Costa Ricas vilda natur och fantastiska djurliv

Drömmer du om att komma bortom allfartsvägarna i Costa Rica så är denna kör själv-resa absolut något för dig. Här väntar vilda äventyr vid San Gerardo de Dota med ett unikt fågelliv, den råa kusten vid Uvita, Drake Bay med trekking bland vilda djur i Corcovado National Park och så hinner du dessutom med de två kändaste platserna i Costa Rica; Manuel Antonio och La Fortuna.
Läs mer
15 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 38 950:-

Det bästa av Nicaragua, Costa Rica & Panama

Detta reseäventyr bjuder på den historiska kolonistaden Granada, den aktiva vulkanen Masaya, det unika djurlivet och vackra naturen i La Fortuna, karibisk stämning och paradisstränder vid Puerto Viejo och Bocas de Toro, och avslutas med en utflykt till Panamakanalen. Här får du allt det bästa av Nicaragua, Costa Rica och Panama!
Läs mer
16 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 54 950:-

Backpacking i Costa Rica

Vulkaner, djungel och stränder! Costa Rica har allt – och denna 15 dagars backpackerresa låter dig uppleva det absolut bästa av Costa Rica. Koppla av på karibiska stränder, utforska landets unika natur och djurliv, prova dina krafter med massor av äventyrssporter och avsluta med surfing vid Santa Teresa och Montezuma.
Läs mer
15 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 23 950:-

Familjeresa till Panama & Costa Rica

Detta familjeäventyr tar er med på djungeltrekking hos ursprungsbefolkningen Emberá i Panama. Därefter fortsätter resan till Tortuguero National Park i Costa Rica där unika djurupplevelser väntar er. Resan avslutas med en avkopplande badsemester vid den karibiska kusten på Shawandha Ecolodge vid Puerto Viejo.
Läs mer
14 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 29 950:-
från 27 950:-

Kör själv i äventyrliga Costa Rica

Bo i koja i djungelns trädtoppar, utöva yoga, upplev Costa Ricas unika djurliv, vandra vid vulkaner och genom molnregnskog, bada i varma källor och njut av stränderna vid Stillahavskusten. Alla dessa äventyr väntar dig på denna unika kör själv-resa runt i Costa Rica – pura vida!
Läs mer
16 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 35 950:-

Road trip i Costa Rica med familjen

Ta med familjen på den ultimata kör själv-resan runt i natursköna Costa Rica. Här väntar fantastiska djurupplevelser, vulkaner, varma källor, vattenfall och strandsemester vid Stillahavskusten. I egen hyrbil får ni möjlighet för att utforska landet och kan resa i det tempo som passar till just er familj.
Läs mer
15 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 26 450:-
från 24 450:-

Tregenerationsresa till Costa Rica

Denna tregenerationsresa kombinerar Costa Ricas unika djurliv med exotisk badsemester. Med egen hyrbil kan ni själva bestämma resans tempo och stanna precis när och var det passar er. Resan tar er från San José via Irazúvulkanen, La Fortuna och Monteverde till Flamingo Beach vid Stillahavskusten.
Läs mer
13 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 27 950:-
från 26 450:-

Äventyrliga Costa Rica och Mexiko

Detta reseförslag kombinerar Mexiko och Costa Rica, så att du kan se fram emot äventyr, djurliv, kultur, tempel och vackra paradisstränder. En spännande resa för både backpackers, familjer och par, där du får uppleva det unika djurlivet i Tortuguero, vulkaner och äventyr i Turrialba och La Fortuna, kultur och mayatempel vid Valladolid och avslutar med badsemester på Isla Holbox.
Läs mer
19 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 36 950:-
från 34 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: