Nedan kan du se några spännande resor till Filippinerna som våra reseexperter från Winberg Travel har satt ihop. På så sätt kan du enkelt få en överblick över vad du kan uppleva under en bestämd tidsperiod.

Reseförslagen är till för att inspirera. Därför kan du välja att antingen köpa ett reseförslag exakt som det ser ut eller använda dem som en utgångspunkt för din egen resa i Filippinerna.

Visa 8 upplevelser

Strandsemester för den bekväma på Bohol och Siquijor

Åk på exotisk badsemester i det filippinska öriket. Här kan du njuta av vita sandstränder och ett lockande hav som bjuder in till sköna dagar på stranden och färggranna snorkel- och dykäventyr.
Läs mer
15 dagar
DECEMBER - APRIL
från 24 950:-

Palawans höjdpunkter

Upplev det tropiska paradiset Palawan. På den här resan får du njuta av Port Bartons orörda stränder och åka båt på en av världens längsta, underjordiska floder vid Puerto Princesa. Du avslutar resan med en oförglömlig öluff vid El Nido.
Läs mer
16 dagar
DECEMBER - APRIL
från 29 450:-

Res på egen hand på Filippinerna

Åk på äventyr på egen hand bland vita sandstränder, färgsprakande korallrev, vulkaner och regnskog. Här finns upplevelser för alla smaker – från dykning till vandringar i djungeln.
Läs mer
Upp till 30 dagar
JANUARI - APRIL
från 11 450:-

Det bästa av Japan och Filippinerna

Upplev Japans rika kultur, historia och storstadsliv, och njut sen av en aktiv badsemester på Filippinernas paradisöar. Den här resan kombinerar två helt fantastiska – och mycket olika – länder.
Läs mer
23 dagar
MARS - MAJ
från 44 950:-

Valhajar, vulkaner och Boracay

Simma med valhajar vid Donsol, kör ATV vid Mayon-vulkanen, prova snorkling vid Puerto Galera och upplev den berömda sandstranden på Boracay. Den här resan kommer ge dig det bästa av Filippinerna!
Läs mer
18 dagar
JANUARI - APRIL
från 30 950:-

Hållbart ö-äventyr på Danjugan Island

Följ med en annorlunda resa till Filippinerna, där du besöker ett unikt och hållbart naturreservat på Danjugan Island och blir bortskämd på ett boutiqueresort i Dumaguete.
Läs mer
16 dagar
DECEMBER - APRIL
från 34 950:-

Risodlingar och ö-camping vid Palawan

Vandra bland risodlingar och möt Ifugaofolket i Banaue. Bo mitt i Palawans frodiga djungel, upplev fantastiska El Nido och åkt på tält- och båtäventyr vid Port Barton. Den här resan kombinerar kultur, vandring, ö-camping och ren avkoppling i en äventyrlig resa som du sent kommer glömma.
Läs mer
23 dagar
DECEMBER - APRIL
från 33 450:-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Med familjen på jorden runt-resa

Sydafrika, Sri Lanka, Filippinerna och USA. Kom nära Afrikas vilda djur, uppleva den fantastiska kulturen i Sri Lanka, njut av Filippinernas vackra stränder och åk på roadtrip i USA.
Läs mer
2-6 månader
från 34 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Jenna Gärdh

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: