Sök
Sök
Strandhuse, Cape Town, Sydafrika
Lær børnene at surfe
Cape Town, Sydafrika
Bo-Kap kvarteret i Cape Town
Garden Route, Sydafrika
Garden Route, Sydafrika
Mpala Safari Lodge, Sydafrika
Mpala Safari Lodge, Sydafrika

På egen hand i Sydafrika

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 8 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 90 dagar

Få en bra start på resan med detta ankomstpaket till Kapstaden, Sydafrika. I detta paket ingår flygbiljetter och de två första nätterna, så du är redo att utforska det fantastiska Sydafrika.

Boka dina flygbiljetter till Sydafrika genom Jysk Rejsebureu och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Våra kreativa och beresta resesäljare är alltid redo att dela med sig av sina upplevelser och tips om Sydafrika och dess omgivningar. De kan ordna med flygbiljetter, utflykter och boende så att du får en riktig drömresa.

Resesäljarna kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, såsom en så kort transfertid som möjligt, bra förbindelser, flygbolagsallianser, möjlighet till stop-overs, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Sydafrika här
Praktisk information om Sydafrika
Läs om volontärarbete i Sydafrika

Väder

Årstiderna är de motsatta till de svenska. Eftersom landet är mycket stort och har flera klimatzoner, kan det besökas när som helst beroende på vad du är ute efter. Prata med din resesäljare och få tips om när det passar bäst för dig att åka.

Cape Town, Sydafrika

Detaljerad resplan

Dag 1: Sverige-Kapstaden
Resa från Sverige till Kapstaden.

Dag 2: Ankomst till Kapstaden
Det finns ingen tidsskillnad mellan Sverige och Sydafrika så efter en god natts flygning landar du i Kapstaden. Du tar dig själv till ditt vandrarhem, där du tillbringar dina två första nätter.

Dag 3: Upplevelser i Kapstaden
Dagen står till ditt eget förfogande. Kapstaden är en spännande stad med mycket att se och göra. Här finns bland annat Victoria & Alfred Waterfront, stränderna vid Camps Bay och Clifton, Greenmarket Square, Houses of Parliament, en mängd olika museer och teatrar samt Kirstenbosch Gardens.

Dag 4: Kapstaden-?
Äventyret fortsätter. T.ex. rekommenderar Jyske Rejsebureu att du hyr en bil och kör längs med den natursköna kuststräckan Garden Route. Eller köp ett busspass som kan ta dig runt i hela Sydafrika. Det är också möjligt att volontärarbeta på flera olika platser i Sydafrika. Det finns många olika projekt att välja mellan. Kontakta din resekonsult och hitta exakt vad som passar din drömresa.

Övernattningar:
2 nätter på vandrarhem i flerbäddsrum

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Du kan kombinerar dina flygresor på många olika sätt och Winberg Travel kan hjälpa till med detta. Se ett urval nedan (- flygrutter/boenden/resor landvägen):
  • Sverige-Kapstaden//Johannesburg-Sverige
  • Sverige-Kapstaden//Durban-Sverige
  • Sverige-Johannesburg//Durban-Sverige
  • Sverige-Kapstaden//Port Elizabeth-Kruger nationalpark-SverigeDetta är bara ett urval av priser/flygalternativ för resor till Sydafrika. Ring oss för fler priser och flygalternativ.

Om du önskar bo på hotell är det självklart också möjligt. Ring oss och meddela dina önskemål.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 8 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flygbiljett från/till Sverige inkl. flygskatter
  • 2 nätter i Kapstaden på vandrarhem i flerbäddsrum

I priset ingår inte

  • Utflykter
  • Transport
  • Mat/dryck
  • Fickpengar
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

FRÅN: 6 595:-
Frivilligt arbejde, Sydafrika

Volontärarbete i Sydafrika

Få en upplevelse för livet – bli volontär i Sydafrika. Som volontär kommer du lokalbefolkningen nära och gör samtidigt en enorm skillnad för det lokala samhället.

Reslängd: Vanligtvis sker arbetet under 2-8 veckor
FRÅN: 3 395:-
Garden Route Cape Town Port Elizabeth Sydafrika

Garden Route

På Sydafrikas sydöstra kust finns det mycket vackra området Garden Route beläget mellan höga berg och Indiska oceanen. Garden Route bjuder på mysiga kuststäder, valar, strutsfarmer, droppstensgrottor, vandringar, viltreservat, bungyjump, vita sandstränder med mer.

Reslängd: 6 dagar
FRÅN: 14 495:-
Mpala Safari Lodge

Mpala Safari Lodge

Mpala Safari Lodge kombinerar exklusivt boende i en trevlig atmosfär med fantastiska safariäventyr och stora naturupplevelser.

Reslängd: 6 dagar
FRÅN: 6 595:-
Kruger Nationalpark, Sydafrika

Safari i Kruger nationalpark

Den historiska och världsberömda Krugerparken erbjuder några av världens bästa safariupplevelser.

Reslängd: 5 dagar
FRÅN: 6 995:-
Victoria Falls, Sydafrika

Victoriafallen

Victoriafallen är ett av världens häftigaste vattenfall. Zambezifloden är på detta ställe mer än två kilometer bred och rinner högljutt ned genom en serie smala klyftor, varifrån den sprider ett skimrande dis, som kan ses på ett avstånd av mer än 20 km.

Reslängd: Johannesburg
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: