Vi kallar våra sol- och badsemestrar i Thailand för avkopplande äventyr. Vi kryddar nämligen gärna våra sol- och badresor med äventyr för att göra resan extra minnesvärd. På våra sol- och badresor i Thailand har vi valt ut unika stränder, hotell för alla smaker och destinationer där du kan uppleva både lokal kultur och vacker natur. Vi garanterar också en behaglig avkoppling där du kan släppa vardagen för en stund, smälta resans alla intryck och ladda upp inför nya äventyr. Se våra övriga förslag på sol- och badsemestrar runtom i världen.

Visa 10 upplevelser

Upplevelseresa till Thailand med djungel och öluff

Lämna vintern bakom dig och åk till värmen och naturen i Thailand. Du startar i det pulserande Bangkok innan du tillbringar några upplevelserika dagar i djungeln vid Kanchanaburi där du besöker nationalparken Sai Yok, innan du fortsätter till Koh Chang och det vidunderliga, orörda Koh Kood.
Läs mer
16 dagar
DECEMBER – APRIL
från 27 950:-
från 23 950:-

Familjeresa till Australien och Thailand

Njut av friheten i egen husbil längs Australiens sydkust. Ett rikt djurliv, fantastisk natur och charmiga städer väntar er. Avsluta med en avkopplande semester på någon av Thailands vita, vackra stränder.
Läs mer
30 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 52 450:-
från 30 950:-
Tre-generationers öluffning Thailand

Öluff för tre generationer i Thailand

Under den här resan får ni uppleva Bangkoks sköna stämning innan ni luffar vidare till de tropiska öarna Koh Kood och Koh Chang. Här finns tid att sola, bada och ha det gott tillsammans.
Läs mer
13 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 28 950:-
från 15 450:-
Egen villa på Koh Jum

Egen villa på paradisö

Välkommen till Koh Jum, en relativt okänd paradisö, endast 30 minuter med båt från Krabi. Ön har vackra stränder och avslappnad stämning, men är ändå nästan orörd av turister. Den är ett riktigt smultronställe.
Läs mer
13 dagar
NOVEMBER - MARS
från 25 950:-
Familjesemester i egen villa på Koh Samui

Familjesemester i egen villa på Koh Samui

Åk till Koh Samui med familjen på semestern och bo i egen villa. Villan är perfekt för en avkopplande familjesemester på en härlig sandstrand i lugna omgivningar, med egen pool och direkt tillgång till stranden.
Läs mer
12 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 30 950:-
från 28 450:-
Öluff på Koh Samui och Koh Phangan

Öluff på Koh Samui och Koh Phangan

Thailand är ett härligt land att semestra i. Öarna bjuder på vita stränder, snorklingsutflykter i det klara vattnet och en riktig paradiskänsla - helt perfekt för avkoppling och återhämtning.
Läs mer
13 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 21 950:-
Familjevänliga Malaysia och Koh Lipe

Familjevänliga Malaysia och Koh Lipe

Kombinera en skräddarsydd rundresa i Malaysia med ljuvliga Koh Lipe - en av Thailands vackraste öar.
Läs mer
20 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 36 950:-
från 35 950:-
Öluff i södra Thailand

Öluff i södra Thailand

Följ med och utforska våra favoritöar i södra Thailand. Njut av en avslappnad stämning, de vackra thailändska öarna och en semester bland kristallklart vatten och vita stränder.
Läs mer
15 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 30 950:-
Familjesemester i egen villa på Koh Kood

Familjesemester i egen villa på Koh Kood

Samla hela familjen för att fira en jämn födelsedag eller en bröllopsdag, eller varför inte bara för att få njuta av varandras sällskap under blå himmel och i skuggan från palmträd. Ät välsmakande thaimat, spela beachvolleyboll eller njut av en avkopplande massage till ljudet av vågskvalp. På den här resan får ni avskildhet och tid för varandra under en avslappnad semester i egen villa.
Läs mer
13 dagar
NOVEMBER - MARS
från 21 450:-
från 14 450:-
Sommarlov i Thailand

Sommarsemester i Thailand med familjen

Åk på sommarsemester till Thailand och upplev gyllene tempel och den lokala vardagen längs Bangkoks floder. Njut också av Pranburis orörda sandstränder, nationalparken Kui Buri med dess vilda elefanter och se fram emot att snorkla i havet runt den tropiska ön Koh Talu.
Läs mer
13 dagar
ÅRET OM
från 18 450:-
från 17 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Jenna Gärdh

Travel Consultant

info|wt.se

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: