Sök
Sök
Du kan opleve imponerende Niagara Falls til lands, til vands eller fra luften
Rafting er for alle, da der er flere forskellige sværhedsgrader - du kan komme på rafting ture flere steder rundt i Ontario og Quebec
For de eventyrlystne venter der adrenalinrush på Via Ferrata du Diable - en adventure rute via bjergsider og kabelbroer ved Mont-Tremblant
Oplev vilde dyr som elge i Algonquin Provencial Park
Mont-Tremblant National Park er et mekka for kajakroere
Totonto byder på god shopping, masser af hyggelig kaffebarer og hyggelige lokalmarkeder
Canada byder på masser af gratis oplevelser, bl.a. verdensklasse trekking
Området omkring Whistler samt nationalparkerne Banff og Jasper byder masser af adventuresport som f.eks. rafting, ziplining, rapelling, mountainbike, bjergbestigning og meget mere
Rafting på Kicking Horse River
Prøv kræfter med surfing ved Tofino
Du kan opleve imponerende Niagara Falls til lands, til vands eller fra luften
I Canada finder du et varrieret dyreliv. For bedst, og sikrest, at opleve bjørne anbefaler Jysk Rejsebureau, at du tager på en wildlife tour med en guide
Oplev de enorme Douglas grantræer i Cathedral Grove på Vancouver Island
Det imponerende vandfald Helmcken Falls i Wells Gray Provincial Park
Udforsk Banff National Park på hesteryg
På hvalsafari på Vancouver Island kan du bl.a. opleve pukkelhvaler og spækhuggere
I Banff-, Jasper- og Yoho National Park finder du masser af varriede vandreruter
I det vestlige Canada kan du opleve masser af vilde dyr i naturen, bl.a. grizzly- og brunbjørne
Slå et smut forbi Emerald Lake i Yoho Nationalpark og tag på opdagelse i kano
Nyd frihed i Canada
Udsigten fra Big Beehive Viewpoint i Banff National Park
I Banff-, Jasper- og Yoho National Park finder du masser af varriede vandreruter

På egen hand i Kanada

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 7 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 90 dagar

Res på egen hand i Kanada. Njut av storstadslivet i Toronto, låt dig imponeras av storslagna Niagarafallen, spana efter björnar, drick Afternoon Tea på The Empress i Victoria, utforska de många nationalparkerna och åk på valspaning utmed den karga kusten. Detta reseförslag inkluderar flyg, transfer från flygplatsen samt två övernattningar i Toronto.

Boka dina flygbiljetter till Kanada genom oss på Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Vi har rest mycket själva och vill gärna dela med oss av våra upplevelser i och omkring Kanada. Vi kan arrangera din semester så att flygbiljetter, utflykter och boende helt motsvarar din bild av drömresan till Kanada.

Vi kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, nämligen att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Läs mer om Kanada här.
Se alla våra andra fantastiska reseförslag till Kanada här

Väder

Då Kanada är ett stort land är det också stora skillnader i klimat och väder beroende på vart man åker och när. Rent generellt kan man säga att bästa tiden att besöka Kanada är under vår sommar från juni till mitten av september. Utmed den amerikanska gränsen kan temperaturen stiga upp mot 30 grader samtidigt som man har frost och kanske lite snö uppe i Rocky Mountains.
Skall man åka skidor är den bästa tiden från mitten av november till mitten av mars.

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien och ankomst till Toronto

Avresa från Skandinavien och ankomst till Toronto samma dag. Efter check in på ditt hotell har du resten av dagen på egen hand.

Dag 2: Toronto

Du har hela dagen att uppleva Toronto på. Det är enkelt att ta sig runt här, antingen med lokaltrafik, eller så kan man hyra en cykel eller varför inte ta en Hop-on Hop-off tur. I Toronto finns också ett sinnrikt system av gångbanor under marken; PATH som gör att du kan ta dig runt torrskodd och varm även om det regnar eller är kallt. Här i Toronto finns massor att se och uppleva. Hisna när du går ut på glasgolvet högt, högt uppe i CN Tower, strosa runt i Chinatown, ät gott i de italienska kvarteren av staden, drick en lager på någon av de många mikrobryggerierna i Distillery Historic District, köp något gott att tugga på vid St. Lawrences market, missa inte Royal Ontario Museum, Hockey Hall of Fame är ett måste och är vädret varmt och vackert ta en utflykt ut till Toronto Islands för ett dopp.

Dag 3: Toronto och ut på vidare äventyr

Du har nu hela Kanada att uppleva, vi rekommenderar att du hyr en bil eller varför inte en camper van och fortsätter att utforska detta fantastiska land!


Övernattningar:
Två nätter på budgethotell i Toronto

-

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 7 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien - Toronto t/r (inklusive bagage)
  • 2 övernattningar på budgethotell i Toronto

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: