Upp till 90 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 10 950:-
Boka dina flygbiljetter till Kanada genom oss på Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Vi har rest mycket själva och vill gärna dela med oss av våra upplevelser i och omkring Kanada. Vi kan arrangera din semester så att flygbiljetter, utflykter och boende helt motsvarar din bild av drömresan till Kanada.

Vi kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, nämligen att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Läs mer om Kanada här.
Se alla våra andra fantastiska reseförslag till Kanada här

Bästa reseperiod

Då Kanada är ett stort land är det också stora skillnader i klimat och väder beroende på vart man åker och när. Rent generellt kan man säga att bästa tiden att besöka Kanada är under vår sommar från juni till mitten av september. Utmed den amerikanska gränsen kan temperaturen stiga upp mot 30 grader samtidigt som man har frost och kanske lite snö uppe i Rocky Mountains.
Skall man åka skidor är den bästa tiden från mitten av november till mitten av mars.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien och ankomst till Toronto
Avresa från Skandinavien och ankomst till Toronto samma dag. Efter check in på ditt hotell har du resten av dagen på egen hand.
Dag 2: Toronto
Du har hela dagen att uppleva Toronto på. Det är enkelt att ta sig runt här, antingen med lokaltrafik, eller så kan man hyra en cykel eller varför inte ta en Hop-on Hop-off tur. I Toronto finns också ett sinnrikt system av gångbanor under marken; PATH som gör att du kan ta dig runt torrskodd och varm även om det regnar eller är kallt. Här i Toronto finns massor att se och uppleva. Hisna när du går ut på glasgolvet högt, högt uppe i CN Tower, strosa runt i Chinatown, ät gott i de italienska kvarteren av staden, drick en lager på någon av de många mikrobryggerierna i Distillery Historic District, köp något gott att tugga på vid St. Lawrences market, missa inte Royal Ontario Museum, Hockey Hall of Fame är ett måste och är vädret varmt och vackert ta en utflykt ut till Toronto Islands för ett dopp.
Dag 3: Toronto och ut på vidare äventyr
Du har nu hela Kanada att uppleva, vi rekommenderar att du hyr en bil eller varför inte en camper van och fortsätter att utforska detta fantastiska land!

Övernattningar

Två nätter på budgethotell i Toronto

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

juni - september

Packlista

  • Kläder för väder
  • Regnkappa eller poncho
  • Badkläder & handduk
  • Minst ett par stadiga skor
  • Hatt, solkräm & myggspray

I priset ingår

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: