Sök
Sök
Mexiko på egen hand
Santo Domingo de Guzman katedralen i Oaxaca
Det mexikanska köket är något av de bästa som finns
Surfing ved Puerto Escondido
Kulturen i Mexico är otroligt färggrann
Gatubild från San Cristobal
Agua Azul vattenfall
De vackra ruinerna i Palenque
Campeche är en vacker och färggrann stad
Den imponerande och välbevarade mayaruinen Chichen Itza
Hyr en cykel i Tulum och gör en utflykt utmed kusten
Riviera Maya bjuder på läckra stränder och kristallklart vatten
Tulum, Mexico
En livlig kväll på Avenida 5 i Playa del Carmen

Res på egen hand i Mexiko

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 7 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 90 dagar

Res som backpacker i Mexiko i ditt eget tempo. Här kan du uppleva en av världens största städer; Mexico City, se imponerande Mayaruiner, pröva kraft och mod på Puerto Escondidios fantastiska surfvågor, chilla i de mysiga kolonialstäderna Oaxaca och San Cristóbal och uppleva dykning i världsklass vid Mexikos vackra karibiska kust.

Vi kan arrangera din semester så att flygbiljetter, utflykter och boende helt motsvarar din bild av drömsemestern. Så boka dina flygbiljetter till Mexiko genom Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Våra kreativa och beresta resekonsulter är redo att dela med sig av sina upplevelser i och omkring Mexiko.

Vi kan även kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, nämligen att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Läs mer Winberg Travels alla fantastiska resor i Mexiko här
Praktisk information om resor i Mexiko


Väder

Du kan resa till Mexiko året om. Det är som torrast från november till april, från maj till oktober är det regntid men det är fortfarande trevligt att resa i Mexiko denna tid på året. Var bara uppmärksam på orkansäsongen som är mellan juni och oktober, de flesta oväder drabbar landet mellan augusti och oktober. Orkaner och tropiska stormar har störst påverkan i områdena utmed Stilla Havskusten, den karibiska kusten och mexikanska golfen samt Yucatanhalvön.

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien

Avresa från Skandinavien och ankomst till Mexico City, tid beror på vilket flygbolag du valt. Du hämtas på flygplatsen och körs till ditt hostel som ligger centralt inne i Mexico Citys historiska stadsdel.

Dag 2: Mexico City och utflykt till Teotihuacán-ruinerna

Inget besök i Mexico City är komplett utan en tur till Teotihuacán-ruinerna som ligger ca 1,5 timme utanför staden. Du får nu möjlighet att klättra upp för både sol- och månpyramiderna med en fantastisk utsikt över hela det gamla inkakomplexet. Man tror att här bodde det upp till 200 000 människor en gång i tiden. Soltemplet är den tredje största pyramiden i hela världen och fantastiska historier göms här. Njut!

Dag 3: Upplev Mexico City och resten av landet på egen hand.

Så startar din resa på egen hand. Du kan alltid boka till fler dagar i Mexico City eller kanske du bara vill resa vidare. Du väljer själv men helt säkert är att fantastiska äventyr och upplevelser väntar på dig!

Dag ?: Avresa mot Skandinavien

Du kan avsluta din resa antingen i Mexico City eller i Cancun – bara säg till vad som passar dig bäst så bokar vi din biljett så. Vill du ha hjälp med att boka fler övernattningar, utflykter eller transport tjälper vi gärna till.

Dag ?: Ankomst till Skandinavien
Vilken tid du landar igen i Skandinavien beror på vilket flygbolag du valt.

Övernattningar:
Tvä nätter på vandrarhem i Mexico City

.

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 7 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flygbiljett Skandinavien – Mexico City // Cancun – Skandinavien (inklusive bagage)
  • Transfer, måltider ochutflykter enligt program

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

FRÅN: 6 110:-
Dykning Mexiko

PADI dykarkurs i Playa del Carmen

Upplev det fantastiska livet under vatten vid Mexikos karibiska kust med en PADI Open Water dykkurs. Dykplatserna vid Playa del Carmen kommer att ge dig en enastående start på dina dykäventyr med både korallrev och dykning i sötvattensgrottor - centoes.

Reslängd: 5 dagar
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: