Upp till 90 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 12 950:-
Vi kan arrangera din semester så att flygbiljetter, utflykter och boende helt motsvarar din bild av drömsemestern. Så boka dina flygbiljetter till Mexiko genom Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Våra kreativa och beresta resekonsulter är redo att dela med sig av sina upplevelser i och omkring Mexiko.

Vi kan även kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, nämligen att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Läs mer Winberg Travels alla fantastiska resor i Mexiko här
Praktisk information om resor i Mexiko


Bästa reseperiod

Du kan resa till Mexiko året om. Det är som torrast från november till april, från maj till oktober är det regntid men det är fortfarande trevligt att resa i Mexiko denna tid på året. Var bara uppmärksam på orkansäsongen som är mellan juni och oktober, de flesta oväder drabbar landet mellan augusti och oktober. Orkaner och tropiska stormar har störst påverkan i områdena utmed Stilla Havskusten, den karibiska kusten och mexikanska golfen samt Yucatanhalvön.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien och ankomst till Mexico City, tid beror på vilket flygbolag du valt. Du hämtas på flygplatsen och körs till ditt hostel som ligger centralt inne i Mexico Citys historiska stadsdel.
Dag 2: Mexico City och utflykt till Teotihuacán-ruinerna
Inget besök i Mexico City är komplett utan en tur till Teotihuacán-ruinerna som ligger ca 1,5 timme utanför staden. Du får nu möjlighet att klättra upp för både sol- och månpyramiderna med en fantastisk utsikt över hela det gamla inkakomplexet. Man tror att här bodde det upp till 200 000 människor en gång i tiden. Soltemplet är den tredje största pyramiden i hela världen och fantastiska historier göms här. Njut!
Dag 3: Upplev Mexico City och resten av landet på egen hand.
Så startar din resa på egen hand. Du kan alltid boka till fler dagar i Mexico City eller kanske du bara vill resa vidare. Du väljer själv men helt säkert är att fantastiska äventyr och upplevelser väntar på dig!
Dag ?: Avresa mot Skandinavien
Du kan avsluta din resa antingen i Mexico City eller i Cancun – bara säg till vad som passar dig bäst så bokar vi din biljett så. Vill du ha hjälp med att boka fler övernattningar, utflykter eller transport tjälper vi gärna till.
Dag ?: Ankomst till Skandinavien Vilken tid du landar igen i Skandinavien beror på vilket flygbolag du valt.

Övernattningar

Tvä nätter på vandrarhem i Mexico City

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

november - april

Packlista

  • Kläder för väder
  • Regnkappa eller poncho
  • Badkläder & handduk
  • Minst ett par stadiga skor
  • Hatt, solkräm & myggspray

I priset ingår

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: